Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Долинський відділ Калуського районного відділу ДУ "Івано - Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України

17 Січня, 2024 р., 10:02
Дифтерія — це гостре інфекційне захворювання з повітряно-крапельним механізмом передавання (при кашлі, чханні чи розмові), а також факторами передавання можуть бути предмети побуту (посуд, іграшки тощо).
01 Січня, 2024 р., 14:53
За даними Центру громадського здоров’я за 11 місяців 2023 року в Україні зареєстровано 55 випадків захворювання на кір. Серед хворих — 31 дитина. Летальних випадків не зафіксовано. 7 хворих  (12,7%)  не були вакцинован  (30,9%)  мали дані про 1 щеплення проти кору.
01 Січня, 2024 р., 09:15
З 18 грудня 2023 року по 18 січня 2024 року у всіх регіонах України проводиться Всеукраїнське опитування , яке ініційовано Міністерством молоді та спорту у співпраці з Державною службою статистики України. Метою даного опитування є проведення постійного спостереження основних показників рухової активності, визначення рівня залученості до рухової активності та здорового способу життя серед різних вікових груп з 18 років і до 65 років та різних соціальних верств населення.
22 Грудня, 2023 р., 12:51
Це питання виникає саме тепер перед підготовкою та проведенням новорічних свят. Ось декілька порад якими можна скористатися при покупці продуктів :
22 Грудня, 2023 р., 12:50
Кашлюк – дуже заразне захворювання, що вражає верхні дихальні шляхи та викликається бактерією.
06 Грудня, 2023 р., 12:16
Працівники Долинського відділу Калуського районного відділу ДУ «Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ» долучилися до Всеукраїнської акції «Шануйся, піклуйся, вакцинуйся!»
01 Грудня, 2023 р., 12:51
Щороку, 1 грудня, відповідно до рішень Всесвітньої організації охорони здоров’я та Генеральної Асамблеї ООН, прийнятих у 1988 році, Україна разом з міжнародною спільнотою традиційно відзначає Всесвітній день боротьби із СНІДом.
30 Листопада, 2023 р., 10:31
Тютюнопаління та вейпінг - це дві різні форми вживання тютюнових продуктів, які мають великий вплив на здоров'я та суспільство.
30 Листопада, 2023 р., 10:29
Слабкість, підвищена температура, діарея, блювання - симптоми, які ми звикли  відносити до харчового отруєння, однак інколи це може бути таке захворювання як лістеріоз. 
21 Листопада, 2023 р., 15:58
Вкрай тривожною проблемою в умовах війни і гуманітарних криз є спалахи інфекційних хвороб. Ризик поширення керованих інфекційних захворювань зростає, тому вакцинація залишається головним шляхом для подолання серйозних інфекційних захворювань. Однак проведення щеплень завжди було гострою темою для обговорення серед батьків. Багато хто сьогодні має сумніви щодо безпеки цих процедур, і тому хочуть дізнатися про те, яким чином правильно підготуватися до вакцинації, щоб звести до мінімуму виникнення побічних ефектів і ускладнень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь