Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Долинський відділ Калуського районного відділу ДУ "Івано - Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України

03 Травня, 2024 р., 10:15
Йододефіцит - це стан, при якому в організмі відсутня достатня кількість йоду. Це може мати серйозні наслідки для здоров'я, особливо для щитовидної залози та мозку.
01 Травня, 2024 р., 08:54
Вакцинація в Україні проводиться у відповідності до Календаря щеплень, який розроблено з урахуванням міжнародного досвіду, і на сьогодні, за умови його дотримання, він є найоптимальнішим для забезпечення повноцінного імунітету.
29 Квітня, 2024 р., 15:04
Правець! Кожний із Вас чув про це захворювання, але чи всі знають про основні заходи профілактики?
26 Квітня, 2024 р., 10:32
Щорічно 28 квітня в Україні відзначають День охорони праці. Цей день запроваджено з метою привернення уваги суспільства до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням. Цього року тема зосереджена на вивченні зміни клімату на безпеку та гігієну праці. З кожним роком наслідки зміни клімату стають все помітнішими, бо ми живемо в епоху глобального потепління та екстремальних погодних явищ.
23 Квітня, 2024 р., 12:02
Унаслідок широкомасштабної вакцинації, проведеної у 1950-1960 роках у промислово розвинутих країнах сталося різке зниження захворюваності (більше ніж на 90%) і смертності від кашлюку.
22 Квітня, 2024 р., 16:52
Якщо наш організм перебуває у стресовій ситуації лише мить - нічого серйозного з нами не станеться. Гірше, коли ми перебуваємо у постійному стресі. Постійний стрес призводить до розвитку численних станів, що свідчать про порушення фізичного та психічного здоров'я, включаючи хронічну втому, метаболічні розлади (наприклад, діабет, ожиріння), депресію та імунні розлади.
22 Квітня, 2024 р., 12:14
Щороку в останній тиждень квітня відзначають Всесвітній тиждень імунізації. Метою події є підвищити обізнаність громадян про важливість імунізації як методу запобігання виникненню захворювань і захисту життя й здоров`я. Імунопрофілактика існує вже понад 200 років і за цей час людство нічого більш ефективного у боротьбі з інфекційними хворобами не винайшло. На жаль, успіхи імунопрофілактики можуть іноді діяти проти неї. Населення, яке вже не бачить страшних епідемій, починає сумніватися в необхідності щеплень.
22 Квітня, 2024 р., 09:04
Повідомляємо Вас, що 26 квітня 2024 року з нагоди відзначення Всесвітнього тижня імунізації відбудеться виїзна акція «День здоров’я». Дана акція ініційована головним державним санітарним лікарем області, генеральним директором Державної установи « Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб» Русланом Савчуком.
22 Квітня, 2024 р., 09:03
19 квітня відзначається Всесвітній день печінки. Одним із захворювань яке вражає печінку є гепатит В.
18 Квітня, 2024 р., 14:46
Якщо ви помітили дивну поведінку у свого улюбленця, а саме:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь