Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Долинський відділ Калуського районного відділу ДУ "Івано - Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України

09 Квітня, 2024 р., 14:44
Так хочеться після довгої зими побалувати себе свіжими овочами, але, щоб не нанести шкоду собі та близьким, особливо дітям, потрібно пам’ятати, що при вживанні свіжих, соковитих, яскравих плодів, разом із вітамінами (а інколи і замість них) в організм можуть потрапити і токсичні елементи, наприклад, нітрати.
09 Квітня, 2024 р., 08:58
Алкоголь – це токсин, який вражає всі органи і системи людського
03 Квітня, 2024 р., 14:53
Кліщі – дуже велика небезпека, яка підстерігає любителів прогулянок лісами та парками. Дані комахи небезпечні тим, що переносять бореліоз (хворобу Лайма). Збудником є бактерія бореліа, яку іксодові кліщі передають при укусі.
03 Квітня, 2024 р., 12:34
Сьогодні, у світі, де міста ростуть, а ритм життя набуває все більшого темпу, здається, що ми все рідше знаходимо час для природи та власного здоров’я. Однак, іноді все, що нам потрібно - це зробити перші кроки до нашої внутрішньої гармонії та спокою. І тому день пішої прогулянки стає справжнім дарунком для нашого тіла та душі.
02 Квітня, 2024 р., 11:03
Атмосферу забруднюють практично всі види сучасного транспорту, кількість якого щоденно збільшується. Як ми знаємо, в результаті роботи двигун внутрішнього згоряння викидає в атмосферу далеко не чисте альпійське атмосферне повітря. Майже всі складові вихлопних газів автомобілів шкідливі для людського організму, а оксиди азоту до того ж беруть активну участь у створенні фотохімічного смогу.
02 Квітня, 2024 р., 11:02
Щорічно працівниками Долинського відділу Калуського районного відділу Державної установи «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» проводяться моніторингові лабораторні дослідження води з громадських криниць та каптажів на вміст нітратів. Адже цю воду використовують для приготування сумішей дітям віком до 3-х років.
27 Березня, 2024 р., 15:46
Фахівцями Долинського відділу Калуського районного відділу постійно здійснюється  моніторинг циркуляції ентеровірусів з об’єктів навколишнього середовища. Так, за результатами проведених лабораторних досліджень  проб стічних вод виявлено ротавірус. Це свідчить про циркуляцію вірусу в навколишньому середовищі, що є високою ймовірністю підвищення рівня захворюваності на ротавірусну інфекцію.
25 Березня, 2024 р., 13:18
Кожному четвертому українцю загрожує психічний розлад через війну, такі дані оприлюднила Всесвітня організація охорони здоров’я. Йдеться про тривоги та стрес, а також важчі стани, що включають посттравматичний стресовий розлад, викликаний тривожними подіями.
14 Березня, 2024 р., 15:38
Метою будь-якого медичного огляду працівника є визначення стану його здоров’я, зокрема, можливості виконання ним певних трудових обов’язків, своєчасного виявлення гострих чи хронічних професійних захворювань, встановлення у разі необхідності медичних протипоказань щодо здійснення окремих видів робіт, а також попередження виникнення та розповсюдження інфекційних хвороб.
12 Березня, 2024 р., 14:09
Всі люди іноді хвилюються: про здоров’я своє та близьких, з приводу відносин з подружжям чи дітьми, про роботу, самореалізацію тощо. Це тривога - природна реакція на невизначену хвилюючу ситуацію.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь