Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Долинський відділ Калуського районного відділу ДУ "Івано - Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України

06 Жовтня, 2023 р., 12:32
Психологічні проблеми наростають непомітно, впливають на всі сфери життя та знижують здатність протистояти викликам.
28 Вересня, 2023 р., 16:40
Щорічно 29 вересня відзначається Всесвітній день серця. Ця подія проводиться за ініціативою Всесвітньої федерації серця та за підтримки Всесвітньої Організації Охорони Здоров’я з 2000 року.
28 Вересня, 2023 р., 16:39
В Україні щорічно реєструються поодинокі випадки сказу серед людей. Так, в 2023 році, зареєстровано 1 летальний випадок у Вінницькій області. Найвищий показник захворюваності на сказ зафіксовано в 2007 році, коли було зареєстровано 7 випадків. На Прикарпатті останній випадок сказу у людини було зафіксовано в Городенківському районі в 1994 році.
27 Вересня, 2023 р., 14:22
        Збалансоване харчування або як його ще називають раціональне харчування вимагає колосальних зусиль, і містить у собі масу обмежень, на відміну безлічі дієт. Найголовніше в раціональному харчуванні – це графік та включення в меню лише поживних продуктів.
25 Вересня, 2023 р., 11:11
Інфаркт міокарда, тампонада серця, ішемічний чи геморагічний інсульт – ці стани настають різко і забирають життя людини за лічені години. Варто зауважити, що найбільш поширеними серцево-судинними захворюваннями є:
22 Вересня, 2023 р., 09:32
За інформацією МОЗ України впродовж року в Україні реєструється близько 6млн випадків інфекційних захворювань, 98% - це саме грип та гострі респіраторно-вірусні інфекції. Слід долучити до даної статистики захворювання на COVID-19 (коронавірусна інфекція).
19 Вересня, 2023 р., 12:19
Розчинений кисень є важливим компонентом для оцінки санітарного стану водойми, окрім інших хімічних речовин та різних забруднень мікроорганізмами.  Зниження вмісту розчиненого кисню вказує на різку зміну біологічних процесів у водоймі, на забруднення речовинами, які біохімічно інтенсивно окислюються. Вміст розчиненого кисню у воді залежить і від природних факторів: атмосферного тиску, температури води, вмісту в ній розчинених солей.
19 Вересня, 2023 р., 09:36
18 вересня проводиться Всесвітній день моніторингу якості води. Ці вересневі заходи у другий декаді місяця мають традиційний щорічний характер.
14 Вересня, 2023 р., 12:47
12 та 13 вересня спеціалістами  Долинського відділу Калуського районного відділу ДУ «Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ» було проведено моніторингові візити в комунальні заклади охорони здоров’я Витвицької територіальної громади, Болехівської міської ради та робочі зустрічі із суб’єктами підприємницької діяльності, що провадять господарську діяльність з медичної практики.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь