Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Червня, 2023 р., 15:33
Джерелом і резервуаром інфекції є людина, а воротами інфекції – слизова оболонка носоглотки. Основний механізм передачі - повітряно-крапельний, але у маленьких дітей зараження може відбутися контактним шляхом. Збудник може тривалий час повільно розвиватися в області воріт інфекції в вигляді латентного безсимптомного захворювання. У деяких випадках, в основному у осіб з ослабленим імунітетом і осіб, які входять до групи ризику, латентна форма переходить в маніфестну.
15 Червня, 2023 р., 15:28
Благодійна організація «Благодійний фонд «Право на захист» - українська неурядова організація, діяльність якої спрямована на забезпечення захисту і дотримання прав людини внутрішньо переміщених осіб та осіб, які постраждали від війни.
15 Червня, 2023 р., 11:34
13 червня Уряд ухвалив постанову, яка дає можливість в рамках експериментального проєкту максимально спростити процедуру звернення громадян за житловою субсидією і забезпечити швидке прийняття рішення щодо її надання. Спрощений механізм звернення за житловою субсидією звільнить громадян від потреби збирати довідки і витрачати час на заповнення декларації на призначення житлово-комунальних субсидій.  Фізично відвідувати органи Пенсійного фонду України для подання спрощеної заяви НЕ потрібно. Час, який витрачає людина чи родина на призначення соціальних допомог, буде мінімізовано, а процес подання заяви – максимально автоматизовано.  В електронній формі спрощене звернення можна буде подати в онлайн-кабінеті на вебпорталі Пенсійного фонду України, у мобільному додатку ПФУ, на Порталі Дія. Це не вимагає очікування у чергах, мінімізує людський фактор та ймовірність допущення помилок.
14 Червня, 2023 р., 13:39
На Прикарпатті продовжують обстежувати захисні споруди. Як повідомили в управлінні з питань цивільного захисту облдержадміністрації, на сьогодні придатні для укриття (готові або обмежено готові до використання за призначенням) 631 захисна споруда (80 %), де можна розмістити 9 % населення.
14 Червня, 2023 р., 10:30
Якщо дитину з інвалідністю, на яку виплачувалася державна соціальна допомога, після досягнення 18-річного віку визнано особою з інвалідністю з дитинства, виплата допомоги продовжується у новому розмірі за її заявою або заявою опікуна, якщо особа з інвалідністю з дитинства є недієздатною.
13 Червня, 2023 р., 20:07
У зв'язку з набранням чинності Порядків використання коштів обласного бюджету на виконання заходів Комплексної програми розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Івано-Франківської області на 2022-2025 роки, які зареєстровані в Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції України та 08.06.2023 року оприлюднені в газеті "Галичина", відбувся старт організаційно-методологічної кампанії з метою залучення аграріїв краю до джерел фінансової підтримки за рахунок коштів обласного бюджету.
13 Червня, 2023 р., 20:05
Кожного року згідно рішення 58-ї сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров’я в Женеві (2005 р.) відзначається 14 червня Всесвітній день донора крові.
13 Червня, 2023 р., 16:56
Ентеробактерії є грамнегативними бактеріями, які класифікуються як факультативні анаероби, що здатні процвітати в аеробному та анаеробному середовищах.
12 Червня, 2023 р., 15:28
Внаслідок терористичного знищення росіянами Каховської ГЕС у Херсонській, Миколаївській, Запорізькій областях та на Дніпропетровщині спостерігається масовий мор риби. Десятки тисяч риб залишилися на обмілілих водоймах. Така ж ситуація, велика ймовірність загибелі риби, найближчими днями може скластися в інших постраждалих регіонах країни.
12 Червня, 2023 р., 09:08
Телефонне платіжне шахрайство є одним з найпоширеніших видів шахрайства, яке може стати причиною втрати грошей та конфіденційних даних.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь