Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Травня, 2023 р., 16:10
Кожен п'ятий українець – курить.
30 Травня, 2023 р., 15:36
26 травня в Києві відбулась презентація благодійного фонду “Сталеві”, що був створений за ініціативою Сергія Волинського. Фонд покликаний допомагати бійцям морської піхоти, що знаходяться на фронті, а також пораненим, полоненим та їхнім сім’ям. Нагадаємо, що Волинський командував підрозділом морських піхотинців під час оборони Маріуполя та став відомим в Україні і світі, завдяки своїм зверненням до світових лідерів, зокрема до президентів провідних країн, Папи Римського та Ілона Маска.
29 Травня, 2023 р., 16:35
З 1 червня в Івано-Франківській області стартує оздоровча кампанія-2023, і  заклади оздоровлення та відпочинку різної форми власності почнуть приймати дітей.
29 Травня, 2023 р., 16:35
Івано-Франківський обласний центр зайнятості продовжує розгляд заяв від роботодавців на отримання компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні.
29 Травня, 2023 р., 16:34
Серед особливо небезпечних природно-вогнищевих  хвороб лептоспіроз залишається єдиною інфекцією, що реєструється на всіх адміністративних територіях України практично щороку.
29 Травня, 2023 р., 11:24
Курс підготує та допоможе легше повернутись до цивільного життя тим, хто захищав Україну. На курсі учасників чекатимуть 14 лекцій на теми:  - Робота з організмом: первинна медична ланка та шлях до фізичної реабілітації  - Мінно-вибухова травма  - Як працевлаштуватись в цивільному житті?  - Від вибору спеціальності до складання резюме та проходження співбесіди  - Робота зі свідомістю. Основи розуміння різних емоційних станів.  - ПТСР. Посттравматичне зростання  - Протезування, ремонт та заміна протезів  - Статус учасника бойових дій (УБД): що таке, як отримати та які права надає?  - Власний бізнес: з чого почати? Портрет ветерана-бізнесмена  - Бізнес від реєстрації до реалізації: практична інструкція  - Можливості для бізнесу від держави та міжнародних організацій  - Особливості фінансування з держбюджету. Фінансування Українського ветеранського фонду  - Основи проєктного менеджменту  - Основи комунікацій Кожну лекцію веде фахівець з практичним досвідом.    Слухачі матимуть необмежений доступ до курсу – 24/7.   Впродовж курсу на учасників чекатимуть онлайн-зустріч із лекторами. На яких можна буде поставити питання, які цікавлять, та отримати на них вичерпну фахову відповідь.   Старт курсу 30 травня. Проте вже зараз можете прочитати деталі зареєструватись за посиланням: https://online.ucu.edu.ua/courses/course-v1:UCU+EC16+2023_EC16/about - Спочатку зареєструйтесь на самій платформі УКУ Онлайн. - Тоді забронюйте місце на курс. З повагою до тих, хто виборював і виборює нашу свободу. Український ветеранський фонд Інформація із сайту https://mva.gov.ua/ua/news/30-travnya-startuye-onlajn-kurs-dlya-veteraniv-i-veteranok-vid-uvf-i-uku?fbclid=IwAR1QdszqgGdbM24gJ4N_lyZN4IrZCQlXd_zqY-KZeQqbqhyEDGWmLvJFFGQ
29 Травня, 2023 р., 11:23
Це офіційний вебресурс і мобільний додаток Міндовкілля, завдяки якому кожен зможе дізнатись достовірну інформацію про стан повітря, води, ґрунту та інші довкіллєві дані.
29 Травня, 2023 р., 09:19
Змії в нашому регіоні активні з квітня до жовтня, найбільше шансів зустріти їх – у квітні-травні, під час шлюбного періоду. Другий пік – восени, у вересні"
29 Травня, 2023 р., 08:37
Робочий день офіціантів чи барменів у середньому триває 10–12 годин. Увесь цей час працівники кафе, барів і ресторанів, переважно молодь, змушені перебувати в приміщенні, заповненому шкідливим кальянним димом, за солодкуватим запахом якого ховаються хром, свинець, миш’як, формальдегіди, монооксид вуглецю, аміак та інші шкідливі речовини.
29 Травня, 2023 р., 08:35
З 22 по 26 травня проходить Європейський тиждень громадського здоров’я. Як зазначає Всесвітня організація охорони здоров’я, психічне здоров'я - це не тільки відсутність психічних розладів і форм інвалідності. Це - стан благополуччя, в якому людина реалізує свої здібності, може протистояти звичайним життєвим стресам, продуктивно працювати і робити внесок у спільноту. Психічне здоров'я є невід'ємною частиною і найважливішим компонентом здоров'я. Воно визначається рядом соціально-економічних, біологічних факторів та таких, що відносяться до навколишнього середовища. Даючи рекомендації з подолання стресу під час пандемії коронавірусу, ВООЗ зазначає: відчувати смуток, стрес, страх у кризовий період – нормально. Полегшити стан може довірливе спілкування. Не слід забувати про здоровий спосіб життя. Що стосується дітей, то вони можуть реагувати на стрес по-різному: наполегливо вимагати уваги дорослих, ставати надто жвавими, замкнутими, тривожними. Відповідати на подібні реакції необхідно позитивно: дізнайтеся, що турбує дитину, оточіть її любов'ю та увагою. За можливості, бажано не розлучати дітей з батьками та іншими членами сім'ї. Якщо ж це неможливо (наприклад, в разі госпіталізації), необхідно забезпечити регулярне спілкування дитини з сім'єю (наприклад, по телефону) і надати йому необхідну моральну підтримку. Психічне здоров’я важливе для кожної особистості та є основою щасливого життя людини. Тож, дотримуйтеся інформаційної гігієни та режиму дня, не забувайте про фізичну активність та будьте здорові.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь