Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

18 Травня, 2023 р., 16:59
Шановна громадо вітаємо Вас зі святом Дня вишиванки! Цей особливий день відзначається не лише в нашій громаді і Україні, а й по всьому світу. Вишиванка – це не просто одяг, вона є символом нашої національної гордості, традицій і культури.
18 Травня, 2023 р., 13:31
            З метою недопущення виникнення епідемічних ускладнень, викликаних гострими кишковими інфекціями і харчовими отруєннями в закладах громадського харчування та керуючись  Законом України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення»,  ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», ЗУ «Про захист населення від інфекційних хвороб»,  при проведенні урочистих заходів (весіль, випускних вечорів, днів  народжень, поминок  і т.п.),
18 Травня, 2023 р., 13:30
Минулого року гусениці самшитової вогнівки завдали значної шкоди вічнозеленим насадженням.
18 Травня, 2023 р., 13:28
Кліщі живуть у високій траві та кущах. Поширені чутки про те, що вони стрибають на вас з дерева – це неправда. Кліщів добре видно на світлому одязі. Поки ви рухаєтесь, вони не вчепляться в вас. Їжу вони почнуть шукати, коли ви нарешті присядете відпочити. Рухаються кліщі знизу догори – досить повільно.
18 Травня, 2023 р., 10:39
Щиро вітаємо вас з професійним святом! Це свято стало символом поваги громадян України до своїх захисників! Ваш патріотизм та відданість справі й надалі залишатимуться надійним підґрунтям обороноздатності нашої держави.
18 Травня, 2023 р., 10:06
Страховий стаж — один з ключових показників для призначення пенсії. Перевірити кількість років страхового стажу та сплату роботодавцями страхових внесків може кожна людина, яка працює чи працювала, онлайн. Зробити це можна на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду.
18 Травня, 2023 р., 08:47
Цього дня ми згадуємо понад 200 000 кримських татар, яких примусово вивезли з Криму в 1944 році. Для багатьох із них заслання обернулося поневірянням, голодом і врешті-решт смертю.
17 Травня, 2023 р., 15:24
Ця стаття має на меті попередити людину про небезпеку контакту з безпритульними та дикими тваринами, які нерідко є носіями страшної інфекції. Сказ, або водобоязнь — особливо небезпечне, гостре, заразне, надзвичайно важке і невиліковне захворювання, яке неминуче закінчується смертю. Хворіють на нього люди і всі теплокровні тварини  як свійські, так і дикі. Особливо небезпечні лисиці.
17 Травня, 2023 р., 13:58
З метою забезпечення безпечного літнього відпочинку і оздоровлення на території Івано-Франківської області заклад оздоровлення та відпочинку повинен мати:
17 Травня, 2023 р., 11:36
Якщо під час проходження військової служби у військовослужбовця погіршився стан здоров’я, він має право на проходження військово-лікарської комісії (ВЛК).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь