Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Травня, 2023 р., 10:26
Щороку навесні із настанням тепла і пробудженням рослин активізуються іксодові кліщі. Цьогорічне повільне підвищення температури повітря сприяло запізнілій активізації кліщів.  
08 Травня, 2023 р., 10:24
На території Івано-Франківської області протягом третьої декади травня 2023 року буде проведена кампанія з пероральної імунізації диких м'ясоїдних тварин проти сказу (відповідно до Плану протиепізоотичних заходів з профілактики основних інфекційних і паразитарних хвороб тварин в області на 2023 рік).
08 Травня, 2023 р., 09:49
Відповідно до постанови Кабінету міністрів України від 16.09.2022 №1041 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України», починаючи з 1 грудня 2022 року, оформлення житлових субсидій та пільг здійснюють органи Пенсійного фонду України.
08 Травня, 2023 р., 09:03
Місце та час проведення: 24 травня, зал засідань Долинської міської ради (пр.Незалежності, 5, 1-й поверх) Програма заходу І. Захист прав споживачів в період запровадженого «Воєнного стану», забезпечення рівноваги прав та інтересів суб'єктів споживчої політики 11.00-11.30 ̶ О. Грибик - начальник управління захисту прав споживачів. II. Дотримання законодавства у сфері захисту прав споживачів, видача розрахункових документів, забезпечення безготівкової форми розрахунку, заборона використання пластикових пакетів 11.30-12.00 ̶ В. Сиромятнікова - начальник відділу контролю у сфері торгівлі, робіт, послуг та регульованих цін. III. Державний ринковий нагляд в умовах воєнного стану. Контроль та інформування споживачів і бізнесу про можливі наслідки використання продукції, яка не відповідає вимогам Технічних регламентів, ЗУ «Про загальну безпечність непродовольчих товарів» 12.00-12.30 ̶ Том'як О. В. - головний спеціаліст відділу ринкового та метрологічного нагляду. IV. Взаємодія з територіальними громадами в частині регулювання відносин пов'язаних з виробництвом, розповсюдженням та споживанням реклами на територій області 12.30-12.45 ̶ Сенчук В. В. - завідувач сектору контролю за рекламою, дотриманням антитютюнового законодавства та пробірного контролю. V. Особливості здійснення контролю за дотриманням антитютюнового законодавства 12.45-13.00 ̶ Сенчук В. В. - завідувач сектору контролю за рекламою, дотриманням антитютюнового законодавства та пробірного контролю. VI. Дотримання законодавства про захист прав споживачів та державних регульованих цін у сфері надання житлово-комунальних послуг. 13.00-13.30 ̶ Сиромятнікова В. В. - начальник відділ контролю у сфері торгівлі, робіт, послуг та регульованих цін
05 Травня, 2023 р., 15:52
Міністерство внутрішніх справ України роз’яснює алгоритм дій під час атаки дронами-камікадзе.
05 Травня, 2023 р., 15:18
Триває набір на навчання до Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут (м. Полтава) серед випускників ліцеїв, закладів загальної середньої освіти і професійно-технічних училищ.
05 Травня, 2023 р., 13:11
Роз’яснення щодо питання державної реєстрації права власності на земельні ділянки державної власності, які відповідно до вимог Закону України від 28 квітня 2021 року № 1423-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин» перейшли у комунальну власність.
05 Травня, 2023 р., 11:37
Пенсійний фонд України активно розвиває напрямок надання послуг громадянам дистанційно – через особистий кабінет на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України. Для спрощення доступу розроблено і мобільний застосунок “Пенсійний фонд”.
05 Травня, 2023 р., 09:11
З ініціативи голови обласної державної адміністрації – начальниці обласної військової адміністрації Світлани Онищук на Прикарпатті започатковано соціальний проєкт «Турбота про родину Героя». Метою цієї ініціативи є підтримка родин наших полеглих Захисників і Захисниць.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь