Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Травня, 2023 р., 08:54
Плануєте відвідати заклад, у якому зокрема подають кальян? В такому випадку варто пам’ятати, що перебування в приміщенні, де курять кальян, завдає такої ж серйозної шкоди, як і власне куріння.
12 Травня, 2023 р., 08:50
       Заклади освіти, у яких навчальний процес триває в очному режимі, мають дотримуватися правил безпечності води. Так, у їдальні, харчоблоці, буфеті та в інших приміщеннях закладу освіти потрібно забезпечити проточну гарячу та холодну воду.
12 Травня, 2023 р., 08:47
Відтепер родини з дітьми, які опинились в найбільш складних умовах - зможуть отримувати кошти для оздоровлення та відпочинку.
12 Травня, 2023 р., 08:45
Уряд спростив механізм виплати українських пенсій і грошових допомог для тих одержувачів, які тимчасово проживають за кордоном.
12 Травня, 2023 р., 08:44
Зініціативи голови обласної державної адміністрації – начальниці обласної військової адміністрації Світлани Онищук на Прикарпатті започатковано соціальний проєкт «Турбота про родину Героя». Метою цієї ініціативи є підтримка родин наших полеглих Захисників і Захисниць.
10 Травня, 2023 р., 15:47
Уряд виділив для 27 місцевих бюджетів Івано-Франківської області додатковий фінансовий ресурс у вигляді додаткової дотації з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення повноважень органів місцевого самоврядування на загальну суму 29,8 млн гривень. Перелік громад визначений розпорядження Кабінету Міністрів України від 5 травня 2023 року № 408-р. За рахунок цих ресурсів органи місцевого самоврядування і надалі мають можливість забезпечувати фінансування першочергових потреб на місцевому рівні.
10 Травня, 2023 р., 13:19
Кожного року дітей з Івано-Франківської області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, забезпечують відпочинком у різних дитячих закладах оздоровлення та відпочинку на території області та поза її межами як коштом обласного бюджету, так і за рахунок державного і місцевих бюджетів.
10 Травня, 2023 р., 11:13
Наразі українці, чиї будинки постраждали через бойові дії, можуть подати заяву до "Дії" та отримати кошти на ремонт. Послуга доступна, якщо житло підлягає відновленню та не було повністю відремонтовано. Максимальна сума – 200 000 грн. Кошти можна витратити на будівельні матеріали або послуги підрядників-учасників програми.
10 Травня, 2023 р., 10:49
Для вас ми підготували короткий алгоритм реєстрації:
10 Травня, 2023 р., 09:42
Вчора 09.05.2023 р., під головуванням голови ради Василя Ільницького відбулося засідання протиепізоотичної комісії. На засідання прибуло 9 членів комісії. Присутні розглянули питання про проведення кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу на території Витвицької ТГ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь