Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Травня, 2023 р., 12:56
На території Івано-Франківської області протягом третьої декади травня 2023 року буде проведена кампанія з пероральної імунізації диких м'ясоїдних тварин проти сказу (відповідно до Плану протиепізоотичних заходів з профілактики основних інфекційних і паразитарних хвороб тварин в області на 2023 рік).
09 Травня, 2023 р., 10:48
Під час війни росія незаконно депортувала з тимчасово окупованих територій багатьох українців, в тому числі і дітей. Національне інформбюро при Міністерстві реінтеграції України повідомляє про те, що незаконно депортованими до російської федерації вважаються 19 514 українських дітей.
09 Травня, 2023 р., 10:17
Перелік реабілітаційних установ не є вичерпним і формується Фондом соціального захисту осіб з інвалідністю за інформацією, поданою реабілітаційними установами. Такий перелік реабілітаційних установ оприлюднюється на офіційних веб-сайтах Мінсоцполітики за посиланням: https://www.ispf.gov.ua/diyalnist/reabilitaciya-ditej/perelik-reabilitacijnih-ustanov.
09 Травня, 2023 р., 09:02
Після завершення Другої світової війни європейські країни почали продумувати принципи політичної співпраці та економічної кооперації.
08 Травня, 2023 р., 16:30
Пропозиції вносяться обласними, Київською міською державною адміністрацією, Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Національною спілкою майстрів народного мистецтва України, іншими творчими спілками, громадськими організаціями у сфері культури, закладами культури і закладами освіти сфери культури.
08 Травня, 2023 р., 15:05
Впроваджено новий застосунок «ТурБОТа про ВПО». Чат-бот покликаний допомогти внутрішньо переміщеним особам інтегруватися у громади.
08 Травня, 2023 р., 14:23
Президент України Володимир Зеленський підписав Указ №266/2023, відповідно до якого Україна відзначатиме День Європи разом із країнами Європейського Союзу – 9 травня, в статусі країни-кандидата на членство в ЄС.
08 Травня, 2023 р., 13:46
З 6 травня 2023 року діють «воєнні» пільги з плати за землю, податку на нерухомість та скасування звітування біженців.
08 Травня, 2023 р., 11:09
Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства – загинуло від 50 до 85 мільйонів людей. Українці воювали на боці антигітлерівської коаліції (Об’єднаних націй) – і в складі Червоної армії, й армій західних союзників, і підпільних рухів Опору – та здійснили значний внесок у перемогу над нацизмом. А українська земля була одним з основних полів битви у цій війні. Ціною перемоги стали надзвичайні втрати впродовж 1939–1945 років – українців та інших народів, які проживали на нашій землі. Загинуло понад вісім мільйонів: близько 3 мільйонів воїнів та 5 мільйонів цивільних.
08 Травня, 2023 р., 10:28
Відповідно до розпорядження Івано-Франківської обласної військової адміністрації від 25.04.2023 №152 «Про тимчасову заборону в’їзду на територію лісового фонду Івано-Франківської області транспортних засобів у період високої пожежної небезпеки протягом 2023 року» (розпорядження), з метою запобігання реальній загрозі виникнення пожеж у лісах, мінімізації їх наслідків та забезпечення пожежної безпеки в лісах встановлено заборону в’їзду на територію лісового фонду Івано-Франківської області транспортних засобів та інших механізмів, крім тих, що використовуються для лісогосподарської мети та охорони лісів від пожеж, у період високої пожежної небезпеки (у разі встановлення IV і вище класу пожежної небезпеки за умовами погоди).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь