Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Травня, 2023 р., 14:37
Метою Конкурсу є привернення уваги до порушених прав українських дітей і молоді, які постраждали від російської широкомасштабної збройної агресії проти України, розвиток відносин у різних сферах суспільного життя, пропаганда європейських цінностей, демократичних принципів державного устрою.
24 Травня, 2023 р., 14:09
У світі спостерігається багато небезпечних інфекційних захворювань, серед яких хвороба спричинена вірусом Ебола (ХСВЕ), Гарячка Ласа, Гарячки Західного Нілу, Денге, Чикунгунья, долини Ріфт, малярія, Близькосхідний респіраторний синдром (БСРС, MERS), пташиний грип. Лихоманка західного Нілу- гостра зоонозна арбовірусна хвороба з трансмісивним механізмом передачі інфекції, яка у тяжких випадках характеризується гарячкою, запаленням мозкової оболонки і речовини головного мозку, лімфаденопатією, ураженням слизових оболонок, екзантемою. В Україні зареєстровано п’ять випадків захворювання на гарячку Західного Нілу. Зокрема один із них був виявлений у 2021році в Запорізькій області, захворіла 12-річна дівчинка. Геморагічна гарячка Західного Нілу – це небезпечна вірусна хвороба, що передається через укуси комарів. Має літньо-осінню сезонність, частіше нею хворіють сільські жителі, а також любителі полювання, звідки ще одна назва - «качина лихоманка».Інфікована людина не заразна. Головним джерелом та резервуаром гарячки Західного Нілу в природі є 17 видів переважно перелітних птахів, які у крові мають високі концентрації вірусу, а він циркулює в них до 2 тижнів. Резервуаром також можуть бути деякі дрібні ссавці, гризуни, кажани, але в них концентрація вірусу значно менша і зберігається він в них нетривало.
24 Травня, 2023 р., 14:05
            Все наше життя складається з руху. Чим більше ми рухаємося, тим краще для нашого здоров’я. Більшість з нас більшу частину дня проводить в сидячому положенні - за робочим столом, в громадському транспорті або за кермом свого автомобіля, вдома біля телевізора або комп'ютера.      
24 Травня, 2023 р., 14:02
            Все наше життя складається з руху. Чим більше ми рухаємося, тим краще для нашого здоров’я. Більшість з нас більшу частину дня проводить в сидячому положенні - за робочим столом, в громадському транспорті або за кермом свого автомобіля, вдома біля телевізора або комп'ютера.      
24 Травня, 2023 р., 11:07
В рамках урядового проєкту «Армія відновлення» на Прикарпатті укладено 76 договорів на проведення суспільно корисних робіт, до яких залучено 344 особи з числа зареєстрованих безробітних, в тому числі 18 внутрішньо переміщених осіб. Усього за виконання суспільно корисних робіт по області виплатили вже понад 1,3 млн грн.
23 Травня, 2023 р., 15:44
Імунопрофілактика – це метод не тільки індивідуального захисту, але і для захисту усіх людей від інфекційних хвороб шляхом створення, або підсилення імунітету.  Саме вакцинація дітей передбачає послідовне і безпечне «навчання» імунітету, захисту від найбільш небезпечних і поширених хвороб.
23 Травня, 2023 р., 14:42
Захист ваших ґаджетів від шкідливих програм, встановлення надійних паролів та кілька правил з кібербезпеки – заходи обачності, які вбережуть вас від зловмисників, які хочуть заволодіти вашими даними, включно з даними банківських карток і акаунтів у соцмережах
23 Травня, 2023 р., 13:57
Можете подати заяву про заміну посвідчення в застосунку Дія та забрати готове водійське в сервісному центрі МВС. Або ж взагалі відмовитися від пластикового документа й отримати е-посвідчення водія.
23 Травня, 2023 р., 08:52
      23 травня Україна вшановує пам’ять всіх Героїв, які боролися за   незалежність нашої країни та зараз виборюють нашу свободу  та право жити у вільній, незалежній державі. Це воїни-лицарі Київської Русі, козаки часів Гетьманщини, Українські Січові Стрільці, воїни армій УНР і УПА, АТО/ООС, Герої Небесної сотні та українські воїни  російсько-української війни.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь