Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

28 Квітня, 2023 р., 10:03
Навчання з організації роботи користувачів в Кабінеті уповноваженої особи територіальної громади з питань призначення і виплати компенсації з догляду в програмному комплексі «Соціальна громада» проводило державне підприємство «Інформаційно-обчислювальний центр Міністерства соціальної політики України». Участь у ньому взяли представники департаменту соціальної політики облдержадміністрації, територіальних громад області.
28 Квітня, 2023 р., 09:58
Проєкт “Професійний розвиток ветеранів для роботи на посадах державної служби та служби в ОМС” реалізується ГО “Школа врядування” на базі Києво-Могилянської школи врядування імені Андрія Мелешевича Національного університету «Києво-Могилянська академія». 
28 Квітня, 2023 р., 09:22
У рамках реалізації проєкту "Бойківські Карпати" упродовж 2023 року триває безкоштовне навчання для управлінців, представників малого і мікробізнесу сфери туризму, креативних індустрій, сільського господарства, працівників освіти і культури територіальних громад етнорегіону Бойківщина. 
27 Квітня, 2023 р., 14:55
При реалізації права на безоплатну правову допомогу не допускається застосовування привілеїв чи обмежень до осіб за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, місця проживання, за мовними або іншими ознаками (ст. 4. Закону України «Про безоплатну правову допомогу»).
27 Квітня, 2023 р., 14:54
В умовах воєнного стану проблема легалізації трудових відносин та виплати заробітної плати як ніколи є актуальною темою.
27 Квітня, 2023 р., 11:27
28 квітня у світі та в Україні відзначається Всесвітній день охорони праці. У 2023 році заходи з нагоди цього дня приурочать безпечному і здоровому робочому середовищу як фундаментальному принципу та праву на роботі.
27 Квітня, 2023 р., 11:01
Відповідно до Порядку та умов забезпечення соціальної та професійної адаптації осіб, які звільняються або звільнені з військової служби, з числа ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, членів сімей таких осіб, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України та постраждалих учасників Революції Гідності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.06.2017 № 432, особи, які звільняються або звільнені з військової служби з числа ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, члени сімей таких осіб, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України та постраждалих учасників Революції Гідності (далі - особи), можуть скористатися послугами із професійної адаптації.
26 Квітня, 2023 р., 15:02
Відтепер у застосунку Дія можна скасувати шеринг авто. Послугою можуть скористатися як власник транспортного засобу, так і належний користувач.
26 Квітня, 2023 р., 15:01
З травня житлові субсидії на неопалювальний сезон більшості одержувачів буде перепризначено автоматично, за умови, що не змінилися дані про їхній майновий стан чи склад домогосподарств.
26 Квітня, 2023 р., 13:37
Рівно 37 років тому трапилася одна з найбільших в історії людства техногенних катастроф — аварія на Чорнобильській АЕС. Сьогодні ми вшановуємо пам’ять усіх постраждалих та згадуємо подвиг ліквідаторів, які віддали своє життя, рятуючи інших

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь