Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Квітня, 2023 р., 09:39
  37 років тому, 26 квітня, сталася найбільша техногенна аварія в історії людства – Чорнобильська катастрофа. В ніч на 26 квітня 1986 року стався вибух і подальше руйнування 4-го енергоблоку Чорнобильської атомної електростанції, розташованої на території України. Руйнування мало вибуховий характер, реактор був повністю зруйнований і в довкілля було викинуто велику кількість радіоактивних речовин.
26 Квітня, 2023 р., 09:36
Отримати документ ви зможете онлайн у Дії. Нова послуга доступна в застосунку для всіх користувачів, які досягли 14 років.
25 Квітня, 2023 р., 11:27
Живете в Україні, але не маєте громадянства? Дізнайтеся, які сервіси доступні для іноземців та іммігрантів, на Гіді з державних послуг. Там знайдете покрокову інструкцію, як отримати необхідну послугу. Замість того, щоб годинами розбиратися самотужки.
25 Квітня, 2023 р., 11:26
За інформацією Івано-Франківського центру комплектування та соціальної підтримки, з 2 січня 2023 року проводиться відбір кандидатів до вищих військових навчальних закладів, військових навчальних підрозділів вищих навчальних закладів та до військових коледжів сержантського (старшинського) складу вищих військових навчальних закладів.
24 Квітня, 2023 р., 12:23
Ухвалено порядок надання державної допомоги на ремонт пошкодженого житла. Він передбачає надання громадянам, чиє житло було пошкоджено внаслідок збройної агресії рф, державної допомоги на поточний ремонт житла. Зробити це можна буде з допомогою електронної послуги єВідновлення.
24 Квітня, 2023 р., 12:21
Родини зниклих безвісти часто не знають, як діяти та до яких органів звертатися з питань, які їх хвилюють.
24 Квітня, 2023 р., 12:19
Громадська організація «Школа врядування» та Києво-Могилянська школа врядування ім. Андрія Мелешевича НаУКМА інформують про оголошення додаткового набору ветеранів і ветеранок на безкоштовне навчання за сертифікатною програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення». Програма погоджена Національним агентством з питань державної служби (НАДС) та впроваджується в рамках проекту «Професійний розвиток ветеранів для роботи на посадах державної служби та служби в ОМС», що реалізується за підтримки Програми реінтеграції ветеранів ІREX.
24 Квітня, 2023 р., 12:19
З 23 квітня у системі Prozorro стала доступною нова функція – відображення інформації про незбройні оборонні закупівлі. Відтепер оборонні замовники та військові частини почнуть публікуватимуть інформацію про ціни за одиницю у своїх незбройних закупівлях. Такий обов’язок передбачає нова редакція Закону «Про оборонні закупівлі». Про це повідомила заступник Міністра економіки України Надія Бігун.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь