Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Червня, 2023 р., 08:29
Про це під час брифінгу для представників медіа розповів заступник голови обласної державної адміністрації Віталій Ільчишин.
23 Червня, 2023 р., 08:24
 Ротавірусна інфекція – це гостре інфекційне захворювання. В Україні на долю ротовірусної інфекції припадає від 35 % до 75% усіх випадків гострих кишкових інфекцій. Її збудником є ротавірус. Від його потрапляння до організму і до появи перших симптомів минає кілька днів.  Ранніми ознаками ротавірусної інфекції є різке підняття температури і блювота, пізніше з’являється тривала діарея. Може також спостерігатися біль у животі.
22 Червня, 2023 р., 15:02
Національний банк України заборонив банкам і небанківським обмінникам не приймати у клієнтів старі або зношені банкноти іноземної валюти, повідомляє пресслужба регулятора.
22 Червня, 2023 р., 15:00
Сьогодні, 22.06.2023 р. у Витвицькій сільській раді відбулася комплексна нарада, за участю представників Долинської філії Калуського відділення Івано-Франківського обласного центру зайнятості, регіонального представника Івано-Франківського регіонального відділення Асоціації міст України, Витвицького сільського голови, старост населених пунктів, керівників та спеціалістів структурних підрозділів сільської ради.
22 Червня, 2023 р., 13:09
Європа підтримує розширене визнання водійських документів у країнах-членах ЄС для українських шукачів притулку. Про це повідомляють у МВС.
22 Червня, 2023 р., 11:34
Відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» для обчислення пенсії враховується заробітна плата за всі періоди страхового стажу людини починаючи з липня 2000 року. За бажанням пенсіонера та за умови підтвердження довідки про заробітну плату первинними документами для обчислення пенсії також може враховуватися заробітна плата за будь-які 60 календарних місяців страхового стажу підряд по 30 червня 2000 року.
22 Червня, 2023 р., 11:33
В Україні отримати соціальні послуги можна за допомогою цифрових сервісів, інформує Міністерство соціальної політики. Особливо це корисно тим українцям, які через війну вимушені були залишити свої домівки та переїхати у безпечні регіони країни.
22 Червня, 2023 р., 11:24
Нерегулярне харчування і вживання продуктів, що містять шкідливі для організму речовини, стовідсотково забезпечує вам і вашому організму велику  кількість захворювань — ожиріння, букет хвороб шлунково-кишкового тракту, хвороби серця та інші захворювання, що стосуються інших, життєво важливих органів.
22 Червня, 2023 р., 09:49
Рівень споживання антидепресантів в країні у 2022 році сягнув піка і має тенденцією до зростання. На безрецептурні заспокійливі засоби українці щомісяця витрачають близько 300 млн грн*, при чому часто на недоказові, із сумнівною ефективністю препарати.
22 Червня, 2023 р., 09:16
Хочете почати торгівлю на фондовому ринку, відновити обіг цінних паперів чи створити організацію професійних учасників ринку капіталів, але не знаєте, з чого почати? Переходьте на Гід з державних послуг. Там знайдете покрокову інструкцію, як отримати необхідну послугу. Замість того, щоб годинами розбиратися самотужки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь