Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

11 Вересня, 2023 р., 09:05
Хочемо нагадати про основні положення пенсійного законодавства, що можуть бути корисними вам чи вашим близьким. В Україні передбачені такі основні види пенсій:
11 Вересня, 2023 р., 09:04
Учора в обласній державній (військовій) адміністрації відбулося перше засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб. Важливо, що ця Рада створена задля участі у реалізації регіональної політики у сфері захисту прав та інтересів внутрішньо переміщених людей. Під час засідання Ради обрали керівний склад консультативно-дорадчого органу. Так, головою Ради обрано Галину Кос – внутрішню переселенку, її заступником — Світлану Дем’янчук – регіональну координаторку Благодійного фонду «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» в Івано-Франківській області, а секретарем Ради – Ірину Акименко ( головного спеціаліста відділу соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб департаменту соціальної політики обласної державної адміністрації).
08 Вересня, 2023 р., 15:11
Івано-Франківщина – один із регіонів України, які долучилися до проєкту «Пліч-о-пліч», що має на меті допомогти відбудувати громади Херсонщини, які найбільше постраждали від агресії росії. Наша область взяла під свій патронат село Давидів Брід Великоолександрівської територіальної громади Бериславського району Херсонської області. І зараз наші бригади відновлюють оселі на Херсонщині.
08 Вересня, 2023 р., 14:53
7 вересня для діток ліцею Новицької територіальної громади Калуського району презентували проєкт «Маленькі серця». У заході взяли участь регіональна координаторка Всеукраїнської програми ментального здоров'я Лариса Підвербецька та директор обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ростислав Микитюк.
08 Вересня, 2023 р., 13:42
Якість і безпечність питної води є одним із факторів здоров’я та санітарного благополуччя населення.
08 Вересня, 2023 р., 13:08
В рамках реалізації урядового проєкту єРобота з 10 квітня 2023 року діє нова програма – надання грантів для ветеранів та членів їх сімей на створення або розвиток власного бізнесу.
08 Вересня, 2023 р., 11:56
Перевірити чи сплачує роботодавець за вас страхові внески можна на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України або у мобільному додатку “Пенсійний фонд”. Для цього:
08 Вересня, 2023 р., 10:33
В осінній час у людини стає менше вітамінів через зниження корисних продуктів. Дітей така особливість стосується більше, тому як такий організм вимогливіший до елементів. Тому лікарі –гігієністи рекомендують  найкраще осіннє харчування для дітей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь