Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

27 Вересня, 2023 р., 14:45
Національний спротив - комплекс заходів, які організовуються та здійснюються з метою сприяння обороні України шляхом максимально широкого залучення громадян України до дій, спрямованих на забезпечення воєнної безпеки, суверенітету і територіальної цілісності держави, стримування і відсіч агресії та завдання противнику неприйнятних втрат, з огляду на які він буде змушений припинити збройну агресію проти України (пункт 8 частини першої статті 1 Закону України "Про основи національного спротиву".
27 Вересня, 2023 р., 14:22
        Збалансоване харчування або як його ще називають раціональне харчування вимагає колосальних зусиль, і містить у собі масу обмежень, на відміну безлічі дієт. Найголовніше в раціональному харчуванні – це графік та включення в меню лише поживних продуктів.
27 Вересня, 2023 р., 13:20
Всі жінки віком від 18 до 60 років, які мають медичну або фармацевтичну освіту чи працюють за такими спеціальностями: лікар, стоматолог, акушер, сестра медична, фармацевт та провізор, науковий співробітник, керівник підрозділів в охороні здоровʼя тощо, вже мають перебувати на військовому обліку. Ця норма не нова та діє ще з 1992 року. Тому більшість жінок-медиків та жінок-фармацевтів вже перебуває на військовому обліку. Проте, на жаль, весь цей час норма щодо постановки на військовий облік жінок-медиків та жінок-фармацевтів працювала не досконало, через що частина медиків в ньому не врахована.
26 Вересня, 2023 р., 14:21
У рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» фахівці Івано-Франківської обласної служби зайнятості для безробітних, шукачів роботи, студентської молоді проводять  профконсультаційні групові заходи «Базовий курс самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях».   Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?», ініційована Оленою Зеленською, має на меті допомогти українцям знайти джерело сили. Джерело внутрішнє, в собі, на рівні усвідомлення й визнання власного психічного стану та хоча б приблизної оцінки ступеня його кризовості. А також сприяти формуванню в суспільстві культури піклування про ментальне здоров’я, дати розуміння та показати інструменти, які допоможуть українцям дбати про свій внутрішній стан.
26 Вересня, 2023 р., 10:46
В Україні функціонує безоплатна цифрова платформа правової допомоги KOBLI. Вона розроблена Норвезькою радою у справах біженців (NRC).
26 Вересня, 2023 р., 09:05
Осінній період є початком сезону для вірусних інфекцій зокрема гострих респіраторних вірусних інфекцій, грипу та корона вірусної хвороби. Чи насправді ми хворіємо від холоду чи погодні умови стають сприятливим середовищем для вірусів і бактерій?
25 Вересня, 2023 р., 11:44
«Ваш син потрапив у ДТП. Зараз він у лікарні. Необхідно терміново переказати кошти на його лікування», – приблизно з таким запитом можуть звернутися шахраї.  Як діють зловмисники?
25 Вересня, 2023 р., 11:11
Інфаркт міокарда, тампонада серця, ішемічний чи геморагічний інсульт – ці стани настають різко і забирають життя людини за лічені години. Варто зауважити, що найбільш поширеними серцево-судинними захворюваннями є:
25 Вересня, 2023 р., 11:09
 Документ розробили народні депутати Комітету з питань цифрової трансформації Верховної Ради України за консультативної підтримки фахівців Мінсоцполітики. Він покликаний об’єднати всіх отримувачів соціальної підтримки в одну базу даних і таким чином пришвидшити та оптимізувати процес призначення різних видів соціальної підтримки населенню.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь