Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Вересня, 2023 р., 16:12
Внутрішньо переміщені особи (ВПО) можуть отримати безоплатно усі види правничих послуг від системи безоплатної правничої допомоги (БПД): від консультацій і юридичної інформації до послуг з представництва їхніх інтересів у судах та інших державних органах, а також допомогу в складенні документів для звернення до суду. 
12 Вересня, 2023 р., 14:49
На території Долинської, Вигодської та Болехівської об’єднаних територіальних громад працює багато великих та малих  промислових підприємств , на яких здійснюються зварювальні роботи.  Багато компонентів зварювального аерозолю  при тривалому впливі накопичуються в організмі і збільшують ризик виникнення  серцево-судинних і онкологічних захворювань.
12 Вересня, 2023 р., 12:01
Мінветеранів звертає увагу ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України та ветеранів війни, які набули відповідного статусу до 24 серпня поточного року включно, що у разі не отримання грошової виплати до Дня Незалежності України до 1 жовтня, за її отриманням ви можете звернутися до органів Пенсійного фонду України або до Центрів надання адміністративних послуг до 1 листопада поточного року.
12 Вересня, 2023 р., 11:23
Скористатися такою послугою зможуть соціально незахищені верстви населення, перелік яких визначений у ст. 14 Закону України «Про безоплатну правничу допомогу». 
12 Вересня, 2023 р., 10:37
            Тютюнопаління серед підлітків – це велика і глобальна проблема та велика небезпека для здоров’я нації, сильно впливає на емоційний і соціальний розвиток молоді. Основними аспектами пов’язані з цією проблемою є: виникнення захворювання легень, серцево-судинні захворювання, астма, проблеми з зубами і яснами, органи і системи організму дитини розвиваються повільно та пошкоджуються.
12 Вересня, 2023 р., 10:32
#ПенсійнаРеформа
12 Вересня, 2023 р., 10:18
Протезування в Україні є безоплатним, а команда Міністерства працює над тим, щоб зробити цей процес зручним та максимально доступним. Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю (ФСЗОІ), який, в т.ч., відповідає за адміністрування процесу забезпечення громадян допоміжними засобами реабілітації, провадить проактивну комунікацію з українцями, які можуть потребувати протезування.
11 Вересня, 2023 р., 16:34
Станом на 07.09.2023р. в Івано-Франківській області розпочали роботу: 
11 Вересня, 2023 р., 15:20
Починаючи з 1 грудня 2022 р. призначення житлових субсидій та прийом громадян з цих питань здійснюється органами Пенсійного фонду України. Крім того, можна подати заяву про надання житлової субсидії онлайн, через   портал «Дія» (https://diia.gov.ua/)   вебпортал електронних послуг ПФУ (http://portal.pfu.gov.ua/)   мобільний додаток Пенсійного фонду України.   Водночас залишилася можливість звернення громадян з питань надання житлових субсидій до уповноважених посадових осіб виконавчого органу місцевої ради відповідної територіальної громади та посадових осіб ЦНАП  Громадяни самостійно обирають зручний для себе канал інформаційної взаємодії. Слід зазначити, що діє екстериторіальний принцип прийому громадян Пенсійним фондом України. Тобто людина може звернутися за соціальною підтримкою до будь-якого відділення ПФУ незалежно від місця  проживання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь