Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Вересня, 2023 р., 15:40
«Прикарпаттяобленерго» окрім офіційного сайту планує інформувати споживачів про погодинні вимкнення, у разі їх введення,  через додаткові канали інформування. Досвід минулорічного періоду вимкнень дав зрозуміти, що при масовому заході користувачів на головну сторінку, сайт має здатність «провисати», окрім того призупиняти роботу сайту можуть хакерські атаки. Тому   проведено опитування серед споживачів, в якому голосували за зручні канали інформування в разі введення графіків погодинних вимкнень електропостачання.
19 Вересня, 2023 р., 12:19
Розчинений кисень є важливим компонентом для оцінки санітарного стану водойми, окрім інших хімічних речовин та різних забруднень мікроорганізмами.  Зниження вмісту розчиненого кисню вказує на різку зміну біологічних процесів у водоймі, на забруднення речовинами, які біохімічно інтенсивно окислюються. Вміст розчиненого кисню у воді залежить і від природних факторів: атмосферного тиску, температури води, вмісту в ній розчинених солей.
19 Вересня, 2023 р., 10:06
Поліцейські Прикарпаття повідомляють, що ця схема - одна з найпоширеніших. Якщо у соцмережі ви отримали таке повідомлення, не поспішайте: переконайтеся, чи справді вашому товаришу потрібна фінансова допомога. Пам'ятайте- шахраї.
19 Вересня, 2023 р., 09:36
18 вересня проводиться Всесвітній день моніторингу якості води. Ці вересневі заходи у другий декаді місяця мають традиційний щорічний характер.
19 Вересня, 2023 р., 09:31
Пенсійне посвідчення – документ, що підтверджує призначення пенсії.
15 Вересня, 2023 р., 14:16
Наша область взяла під свій патронат село Давидів Брід Великоолександрівської територіальної громади Бериславського району Херсонської області. У цьому селі щонайменше 200 будинків пошкоджені та 13 знищено; на даний час проводяться роботи щодо їх капітального ремонту. Зараз десятеро прикарпатських майстрів відновлюють покрівлі, четверо ремонтують  фасади, а ще чотири фахівці організовують будівельний процес  (доставка будівельних матеріалів та обладнання, організація будівельних робіт).
15 Вересня, 2023 р., 11:47
Маєте рідних, які зникли безвісти? Не знаєте, куди звертатися та як допомогти із розшуком? Офіс омбудсмана України зібрав контакти та порядок дій, який варто виконати, аби державні органи допомогли з розшуком та поверненням. Зберігайте, щоб не загубити.
14 Вересня, 2023 р., 15:05
Із 1 жовтня розпочинається проведення української частини міжнародного конкурсу "Вікі любить пам'ятки". Приймаються фото пам'яток архітектури, історії, містобудування, садово-паркового мистецтва. Триватиме конкурс до 31 жовтня, а до першого грудня в кожній країні відберуть найкращі фотографії, що будуть представлені на суд міжнародного журі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь