Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Жовтня, 2023 р., 12:23
ро це на брифінгу у Military Media Center повідомив директор Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС України Олександр Чекригін.
05 Жовтня, 2023 р., 13:15
Перевірити чи сплачує роботодавець за вас страхові внески можна на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України або у мобільному додатку “Пенсійний фонд”. Для цього: 
05 Жовтня, 2023 р., 11:05
- 15 мобільний прикордонний загін «Сталевий кордон», - 3 прикордонний загін імені Героя України полковника Євгена Пікуса - 1 прикордонний загін Подати анкету можна за посиланням: https://anketa-rec.dpsu.gov.ua/ Завдання загонів – посилити оборону та захист нашої держави, укріпити державний кордон України, адже прикордонники перші на держрубежі та є невід’ємною складовою Сил оборони України. Відбір кандидатів здійснюється серед цивільного населення та військовослужбовців Державної прикордонної служби України. Більше інформації: https://dpsu.gov.ua/  
05 Жовтня, 2023 р., 10:50
6 жовтня о 12:00 національний проєкт з медіаграмотності «Фільтр» Міністерства культури та інформаційної політики та Суспільне Мовлення проведуть Всеукраїнський урок єдності для школярів 5-11 класів, їхніх батьків та вчителів. Урок транслюватиметься на телеканалі Суспільне Культура та на YouTube-каналі Перший 6 жовтня о 12:00, а також 13 жовтня о 9:30 у повторі. Про це інформують у МКІП.
04 Жовтня, 2023 р., 09:57
В рамках Всеукраїнської програми збереження ментального здоров'я -Ти як? за підтримки Витвицької сільської ради ТГ громаду відвідала мобільна бригада, яка реалізовує проєкт «Маленькі серця». На заході було багато дітей з різних сіл громади, для яких було організовано: - майстер-клас з малювання, який проводила художниця Галина Федоряк; - спортивні заходи, які проводив спортсмен Назарій Павлів; - робота психолога, яку проводив лікар психолог Радислав Петрів. Щиро дякуємо команді професіоналів, які дарують радість дітям. По завершенню всі діти, хто приймав участь в заході отримали подарунки та медалі за участь в змаганнях. Проєкт "Маленькі серця" дає можливість дітям отримати велике задоволення від знайомств з видатними людьми, зрозуміти що таке ментальне здоров'я, відволіктись від війни, а дітям ВПО краще інтегруватись в нові обставини їх життя на новому місці. Також дякуємо директору соціальних служб області Ростиславу Микитюку, директору БФ «ЗАХІД ШАНС» Олександру Гриню та голові громади Василю Ільницькому за проведення таких заходів.
04 Жовтня, 2023 р., 09:04
Постановою Кабінету Міністрів України від 15 вересня 2023 р. № 984 «Про реалізацію експериментального проекту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості» (набрала чинності 19 вересня 2023 року) затверджено порядок реалізації вказаного експериментального проекту.
03 Жовтня, 2023 р., 13:20
Робимо все можливе, щоб українські військові отримували всі необхідні послуги швидко й зручно. На Гіді з державних послуг ветерани та члени їхніх сімей можуть знайти покрокові інструкції про те, як оформити потрібні довідки чи одержати допомогу від держави.  
03 Жовтня, 2023 р., 12:30
На черзі, – теза про необхідність проходження військовими медико-соціальної експертної комісії (МСЕК) для отримання протеза.
02 Жовтня, 2023 р., 11:45
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 10 січня 2023 р. № 25 «Про реалізацію експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для забезпечення ефективного споживання електричної енергії в Україні» реалізовується експериментальний проект метою якого є забезпечення заміни побутових ламп розжарювання на світлодіодні лампи для економії споживання електричної енергії та відповідного зменшення навантаження на енергетичну систему України, яка постраждала внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь