Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

13 Жовтня, 2023 р., 09:04
Для розрахунку житлової субсидії середньомісячний сукупний дохід осіб враховується: - у разі, коли житлова субсидія призначається з початку неопалювального сезону – за III i IV квартали попереднього календарного року;
12 Жовтня, 2023 р., 11:37
Пільги, що надаються вдові загиблого Захисника України, визначено статтею 15 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту". Однією з пільг є 50-відсоткова знижка на оплату комунальних послуг. Пільга надається на такі послуги:
12 Жовтня, 2023 р., 09:36
Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України від 07 липня 2023 р. № 690 «Деякі питання забезпечення функціонування та ведення Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки» ) затверджено порядок функціонування та ведення Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки та внесено зміни до порядку ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки та ведення їх обліку (далі – Порядок), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2022 р. № 1030 «Деякі питання ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки».
12 Жовтня, 2023 р., 09:32
13 жовтня 2023 року набуває чинності наказ МОЗ від 21.07.2023 № 1333 «Про внесення змін до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 19 липня 2005 року № 360», зареєстрований в Міністерстві юстиції України 07.08.2023 за № 1332/40388. Відповідно, з цієї дати відпуск наркотичних (психотропних) лікарських засобів в аптеці здійснюватиметься виключно на підставі електронного рецепта в Електронній системі охорони здоров’я (ЕСОЗ).
12 Жовтня, 2023 р., 09:30
«Куріння вбиває» - саме так пишуть на упаковках цигарок, говорять в рекламі, однак люди все одно не позбавляються цієї шкідливої звички.
12 Жовтня, 2023 р., 09:28
У період активності вірусів варто приділяти особливу увагу чистоті в приміщеннях, особливо якщо в сім'ї є діти. Крім звичайного прибирання необхідно також знати, чим дезінфікувати квартиру.
12 Жовтня, 2023 р., 09:27
Темпи нашого життя щороку швидшають та потребують активного використання комп’ютерної техніки, в результаті чого розвивається комп’ютерний зоровий синдром (КЗС) – це реакція органу зору на неадекватне навантаження одночасно на мозок, хребет та очі протягом тривалого часу, який призводить до зорової втоми, подразнення очей та виникнення проблем із зором. В його основі – «синдром сухого ока» та «спазм акомодації». Першому сприяє той факт, що при роботі за монітором в декілька разів знижується частота моргання, і поверхня роговиці пересихає, а другому – стиль сучасного життя. Переважна більшість жителів працює в офісах, проводячи весь день за монітором. Вдома вечеряє і знову сідає за комп’ютер – «відпочити». Не слід легковажно ставитись до цього зачарованого кола – ваша недбалість може призвести до розвитку короткозорості та значного зниження якості життя. 
12 Жовтня, 2023 р., 09:25
іністерство розвитку громад, територій та інфраструктури презентує новий функціонал у рамках послуги єЧерга – розділ “Статистика”, де зібрана основна аналітика про послугу та перетин кордону.
12 Жовтня, 2023 р., 09:21
Національний проєкт із медіаграмотності «Фільтр» Міністерства культури та інформаційної політики анонсував всеукраїнський конкурс учнівських відеосюжетів «Репортер». Він підійде для старшокласників, які прагнуть пов'язати своє майбутнє із журналісткою. Участь у конкурсі можуть узяти учні 9-11класів з усієї країни.
10 Жовтня, 2023 р., 11:26
Ментальне здоров’я – це непомітний, але водночас головний двигун людини, що дозволяє не лише повноцінно жити, а й ефективно функціонувати у суспільстві. Регулярне піклування про власний стан може наштовхнути на відкриття внутрішнього джерела сили, що допоможе пройти скрізь складні часи. Тому дбати про своє ментальне здоров’я – така ж базова необхідність кожної людини, як і дбати про здоров’я фізичне. Ментальне та фізичне здоров'я – нерозривне ціле.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь