Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

27 Жовтня, 2023 р., 11:28
До Дня української писемності та мови Укрпошта за сприяння Уповноваженого із захисту державної мови та Міністерства освіти і науки України ініціює відправлення листівок українською, аби об’єднати кожного, хто залишився в Україні й хто чекає на повернення додому.  Діти з усіх куточків країни вчитимуться правильно підписувати листівки — бабусям і дідусям, аби їх потішити, чи друзям за кордоном, за якими сумують. Для всіх охочих на YouTube-сторінці Укрпошти розміщено відеоінструкцію. 
27 Жовтня, 2023 р., 09:39
На адресу Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області надходять численні звернення громадян з питань щодо захисту їх прав як споживачів під час гарантійного обслуговування на безоплатній основі.
27 Жовтня, 2023 р., 09:10
Сьогодні громади, регіони, вся Україна має спільну мету, тож маємо бути єдиними та послідовними у питаннях протидії корупції та дезінформації. Не припустимі жодні подвійні стандарти та толерування зловживань ресурсами платників податків чи службовим становищем. Корупція неприпустима у будь-які часи, а тим паче в умовах повномасштабної війни. На всіх рівнях влада в державі має гуртуватися навколо боротьби проти зовнішнього та внутрішнього ворога. Зокрема, першочергово спрямовувати фінансові ресурси на допомогу військовим та родинам полеглих захисників. Обласною державною адміністрацією проведена робота щодо створення окремих розділів на сайтах Івано-Франківської обласної державної адміністрації та районних державних адміністрацій з інформацією про витрати (тендери), обраних підрядників тощо.
26 Жовтня, 2023 р., 13:07
У Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільги (далі – ЄДАРП), ведеться облік пільговиків шляхом формування на кожного персональної облікової картки. Тобто, при зміні прізвища заново реєструватися в ЄДАРП не потрібно, необхідно внести відповідні зміни до персональної облікової картки, яка вже створена.
25 Жовтня, 2023 р., 11:43
В зв’язку з об’єднанням регіональних сервісних центрів ГСЦ МВС Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей в один структурний підрозділ, від 24 жовтня, сервісні центри МВС у цих регіонах розпочинають роботу у форматі екзаменаційних хабів.
25 Жовтня, 2023 р., 09:56
Вакцина не впливає негативно на імунітет людини, а зміцнює його і змушує працювати більш активно і продуктивно.
25 Жовтня, 2023 р., 09:55
Мало хто знає, що інсульт забирає не менше життів, ніж аварії і нещасні випадки. Статистика смертності стверджує – саме в результаті інсульту в мирний час гине кожен другий або третій чоловік. Це означає, що ступінь ризику дуже великий для кожного з нас.
25 Жовтня, 2023 р., 09:13
Волонтером пробації може стати фізична особа, яка досягла вісімнадцятирічного віку, уповноважена органом пробації та волонтерською організацією на виконання окремих завдань, пов’язаних із пробацією, на добровільній та безоплатній основі.
24 Жовтня, 2023 р., 14:39
Якщо у соцмережі ви отримали таке повідомлення, не поспішайте: переконайтеся, чи справді вашому товаришу потрібна фінансова допомога. Минулих вихідних в схожу аферу потрапив мешканець Івано-Франківська. Чоловік повідомив, що у месенджері "Телеграм" отримав від колеги повідомлення з проханням терміново скинути на картку гроші у борг. Заявник, не роздумуючи та не перевіривши інформацію, перерахував понад 8 тисяч гривень на рахунок псевдо друга. Згодом дізнався, що сторінку товариша зламали. 
24 Жовтня, 2023 р., 14:38
Друзі, зважаючи, що багато хто хвилюється, що може не встигнути вчасно подати заявку на оформлення житлової субсидії.  Звертаємо вашу увагу: за субсидією можна звернутися в будь-який місяць року. Житлова субсидія призначається з місяця звернення і до дати закінчення опалювального сезону.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь