Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Листопада, 2023 р., 10:15
Шахрайська схема з фальшивими талонами на пальне – сьогодні невигадка. Працює вона просто: аферисти отримують гроші й зникають, але видають недійсні талони. От, до наприкладу, 60-річний прикарпатець у соціальній мережі натрапив на оголошення про продаж талонів на дизельне паливо. Тож, під час листування з адміністратором оголошення, домовився отримати товар у поштовому відділенні. Чоловік отримав посилку та оплатив за неї майже 5 тисяч гривень. 
21 Листопада, 2023 р., 16:32
Варіантів оскарження є два: у досудовому порядку та через суд. Зазвичай позитивний результат можна отримати вже на етапі перегляду у досудовому порядку, тож краще почати з нього.
21 Листопада, 2023 р., 15:58
Вкрай тривожною проблемою в умовах війни і гуманітарних криз є спалахи інфекційних хвороб. Ризик поширення керованих інфекційних захворювань зростає, тому вакцинація залишається головним шляхом для подолання серйозних інфекційних захворювань. Однак проведення щеплень завжди було гострою темою для обговорення серед батьків. Багато хто сьогодні має сумніви щодо безпеки цих процедур, і тому хочуть дізнатися про те, яким чином правильно підготуватися до вакцинації, щоб звести до мінімуму виникнення побічних ефектів і ускладнень.
21 Листопада, 2023 р., 15:54
У соціальних мережах діти можуть наразитися на цькування від однолітків. Така форма агресії отримала назву кібербулінг. Тож наводимо кілька порад, як діяти батькам у таких випадках. 1. Дізнавшись про цькування дитини в інтернеті, підтримайте її. Поясніть, що це не її вина та запевніть, що разом ви зможете з цим упоратися.
21 Листопада, 2023 р., 09:46
День Гідності та Свободи відзначається 21 листопада згідно з указом президента України №872/2014 від 13.11.2014 року. Цей день установлено «з метою збереження та донесення до сучасного та майбутнього поколінь інформації про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, утвердження ідеалів свободи й демократії, а також віддання шани патріотизму та мужності громадян, які восени 2004-го й у листопаді 2013-го – лютому 2014 року стали на захист демократичних цінностей, прав та свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору». 10 років тому, 21 листопада 2013 року, на майдан Незалежності у Києві вийшли кілька сотень людей, щоб висловити свій протест проти рішення влади, яке загрожувало Україні втратою незалежності та перекреслювало її європейське майбутнє. Того листопадового вечора ніхто не здогадувався, що в історії не тільки України, а й усього світу починається новий етап і що події, які відбуватимуться наступні 94 дні – перший крок на шляху до драматичних геополітичних змін. Їх тригером стало продовження боротьби українського народу, що велася не за матеріальні блага чи владу, а духовні цінності – Гідність і Свободу. Цінності, про які у Європі не говорили, бо вважали їх очевидними, про які в росії мовчали, бо вважали їх небезпечними.
20 Листопада, 2023 р., 15:48
Гуманітарна допомога: хто може бути її отримувачем та набувачем Ухвалений парламентом законопроект №9111 розширює перелік отримувачів-юридичних осіб. Більше інформації https://t1p.de/cp19x
20 Листопада, 2023 р., 12:02
Отже, хто може отримати субсидію: людина, яка зареєстрована в житловому приміщенні особа, яка не зареєстрована, але фактично проживає на підставі договору оренди внутрішньо переміщена особа, яка фактично проживає без укладення договору оренди неповнолітня дитина, яка залишилася без батьківської опіки і має офіційного представника чи опікуна недієздатна особа працездатного віку, над якою встановлено опіку індивідуальний забудовник, будинок якого не прийнято в експлуатацію, але нараховується плата за житлово-комунальні послуги. Незабаром форма подачі заяви спроститься. Наразі до тестування сервісу можуть долучитись користувачі Дії, які мають: українське громадянство, картку платника податків (РНОКПП) та підстави для отримання субсидії.
20 Листопада, 2023 р., 12:00
ТЕМА ІМУНІТЕТУ ОСОБЛИВО АКТУАЛЬНА В ХОЛОДНУ ПОРУ РОКУ ЧЕРЕЗ ЗБІЛЬШЕНИЙ РИЗИК ЗАХВОРЮВАНЬ ВЕРХНІХ ДИХАЛЬНИХ ШЛЯХІВ. ХОЛОДНА ПОГОДА, ЗНИЖЕННЯ ТЕМПЕРАТУРИ ТА ВОЛОГОСТІ МОЖУТЬ ВПЛИВАТИ НА ІМУННУ СИСТЕМУ, РОБЛЯЧИ ОРГАНІЗМ БІЛЬШ ВРАЗЛИВИМ ДО ВІРУСІВ І БАКТЕРІЙ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь