Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Листопада, 2023 р., 16:10
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області звертає увагу споживачів, що статтею 6 Закону України «Про молоко та молочні продукти» заборонено використовувати жири та білки немолочного походження, будь-які стабілізатори і консерванти у виробництві традиційних молочних продуктів (масло, сир, сметана, ряжанка, кефір, сир кисломолочний).
30 Листопада, 2023 р., 12:15
 Національним координаційним центром кібербезпеки було виявлено розповсюдження електронних листів від органів державної влади з метою поширення панічних настроїв серед населення. Повідомляється, що домени, з яких приходять листи, були створені нещодавно та є фейковими. Такі повідомлення вже приходили:  Від імені Міністерства охорони здоровʼя України щодо дефіциту ліків в Україні та рекомендаціями з питань «народної медицини»; Від імені Міністерства аграрної політики та продовольства України  про значні втрати в аграрному секторі та рецептами з дикорослих трав;  Від імені Мінрегіон щодо можливих перебоїв з опаленням та електрикою з порадами, як вижити в таких умовах.  Варто зазначити, що подібні електронні листи не містять шкідливих посилань чи вірусів та використовуються суто для інформаційно-психологічного впливу на населення.
30 Листопада, 2023 р., 10:31
Тютюнопаління та вейпінг - це дві різні форми вживання тютюнових продуктів, які мають великий вплив на здоров'я та суспільство.
30 Листопада, 2023 р., 10:29
Слабкість, підвищена температура, діарея, блювання - симптоми, які ми звикли  відносити до харчового отруєння, однак інколи це може бути таке захворювання як лістеріоз. 
29 Листопада, 2023 р., 16:24
Наша мета – доступні е-сервіси для всіх українців. Тому ми допомагаємо людям похилого віку опанувати цифрові навички завдяки онлайн- та офлайн-курсам Спершу ми підтримали розвиток платформи Дія.Цифрова освіта, яка зараз трансформувалася в Дію.Освіту.
29 Листопада, 2023 р., 16:22
 Facebook активізувалася шахрайська схема, коли зловмисники масово тегають публічні сторінки або надсилають користувачам спам-повідомлення з текстом: «Подивіться, хто загинув у ДТП, я думаю, ви його знаєте, так шкода…», «Смертельна ДТП на трасі забирає кілька життів…».  Мета такої розсилки — змусити користувачів перейти за посиланням, щоб у подальшому заволодіти доступом до сторінок власників у соцмережі.
29 Листопада, 2023 р., 16:21
Як повідомляє відділ державного нагляду (контролю) у Івано-Франківській області, з 1 до 21 грудня цього року на Прикарпатті відбуватиметься комплекс заходів на автомобільному транспорті «Перевізник зима 2023». Особлива увага приділятиметься перевірці технічного стану транспортних засобів, їх готовності до роботи в зимовий період, під час снігопадів та ожеледиці, проходження ними обов’язкового технічного контролю та їх зберігання за місцем стоянки;
29 Листопада, 2023 р., 09:02
Нагадуємо про розділ «Прозорість і підзвітність» на офіційному сайті ОВА, де висвітлюються підсумки засідань робочої групи щодо здійснення контролю за належним використанням бюджетних коштів, інформації про закупівлі, нормативну базу тощо, ознайомитись з яким можна за посиланням на вебсайті: https://www.if.gov.ua/prozorist-i-pidzvitnist  Або, якщо ви виявили підозрілу закупівлю, скористайтеся формою для повідомлення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь