Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

28 Листопада, 2023 р., 14:27
Сервісні центри МВС стають своєрідними екзаменаційними хабами. Вони обладнані відеокамерами з аудіозаписом, які фіксуватимуть звук та не залишатимуть сліпих зон. Це виключає будь-яку можливість ймовірного втручання в іспит та отримання підказки від сторонніх осіб. Обслуговування в сервісних центрах МВС відбувається за попереднім е-записом: теоретичний іспит – на 14 днів вперед, а практичний – на 21 день. Також можна записатися через термінал у приміщеннях сервісних центрів МВС. Талони в ньому генеруються в день звернення та на 3 дні вперед.
28 Листопада, 2023 р., 14:26
У липні цього року Мінсоцполітики, Пенсійний фонд і Всесвітня продовольча програма ООН (ВПП ООН) ініціювали спільний проєкт. Його мета – забезпечити максимальну синергію у наданні українським громадянам грошової підтримки від міжнародних організацій. Зокрема, – підтримати громадян, які проживають у зоні бойових дій, мають низьку пенсію, та не отримують інших грошових допомог від міжнародних організацій. З  серпня поточного року таку фінансову підтримку отримують пенсіонери, які:
28 Листопада, 2023 р., 09:15
Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Івано-Франківькій області звертає увагу на те , що за повідомленнями  Міністерства охорони здоров’я (МОЗ) України, українцям на електронні скриньки масово розсилають фейкові листи про дефіцит ліків в аптеках та закликають замість ліків з доведеною ефективністю використовувати народні засоби. У повідомленнях, які надіслані начебто від МОЗ, йдеться про те, що дефіцит ліків виник на тлі відмови України від лікарських засобів, вироблених на території рф чи білорусі, а також через ускладнену логістику. Ця інформація не відповідає дійсності та є частиною ворожої інформаційно-психологічної операції (ІПСО). Наразі в аптечних мережах немає дефіциту жодної групи препаратів. Пацієнти мають доступ до оригінальних та якісних генеричних лікарських засобів. Усі ліки постачають до аптек як від українських, так і від іноземних фармацевтичних компаній (звісно, за винятком країн-агресорів — росії та білорусі).
27 Листопада, 2023 р., 15:33
Розкажіть своїй дитині, як підтримати друга чи подругу, які переживають втрату.
27 Листопада, 2023 р., 15:09
Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»  «Це не ок» 1.    Загальний контекст МВС у період від 25 листопада до 10 грудня проведе інформаційну кампанію до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».   Мета інформаційної кампанії – привернення уваги до проблем подолання домашнього насильства, жорстокого поводження, підвищення рівня обізнаності громадян щодо форм насильства, алгоритми дії для потерпілих, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок та чоловік.
27 Листопада, 2023 р., 13:53
В Україну прийшло похолодання, тому в зимову погоду необхідно тепло одягатися та дотримуватися порад, щоб не захворіти. Ось декілька рекомендацій, які допоможуть Вам вберегтись від переохолодження та обмороження:
27 Листопада, 2023 р., 12:52
Приклад такої ситуації, коли шахраї проводять фейкові опитування та голосування, за які нібито можна отримати винагороду, наприклад у сумі 500 гривень. Тема таких опитувань та голосувань може бути різна, наприклад, віддати свій голос на сайті, де проходить голосування за певний бренд косметики, для переконливості шахраї вказують відомий бренд.   Щоб пройти голосування, потрібно виконати дії згідно з інструкцією, де однією з обов’язкових умов є необхідність пройти авторизацію та вести логін і пароль до власної сторінки в соцмережах. Коли людина вводить ці дані, вони стають автоматично відомі шахраям, які отримують доступ до сторінки.
27 Листопада, 2023 р., 12:51
Після оплати листків непрацездатності за рахунок страхових коштів роботодавець має зобов'язання відзвітувати про проведені виплати та надіслати до Пенсійного фонду України відповідне повідомлення. Строк для надсилання такого повідомлення – протягом місяця з дня проведення виплати.
24 Листопада, 2023 р., 11:14
У зв’язку з Днем пам’яті жертв голодоморів та 90-ми роковинами Голодомору 1932–1933 років – геноциду Українського народу 25 листопада Україна і світ вшанують пам’ять жертв Голодомору 1932–1933 років – геноциду Українського народу  та  масових штучних голодів 1921–1923  і  1946–1947 років.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь