Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Грудня, 2023 р., 09:05
Перелік членів сім’ї, які мають на це право, визначає Закон України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» (https://t.ly/Ujg0c).  Право на отримання такої пенсії виникає через один місяць з дня внесення інформації про людину до Єдиного реєстру досудових розслідувань або Єдиного реєстру осіб, зниклих безвісти за особливих обставин. Пенсія нараховується за весь час, протягом якого зберігається правовий статус зниклої особи.
13 Грудня, 2023 р., 15:26
З настанням холодів ворог намагатиметься завдати ударів по нашій енергосистемі та залишити українців без електрики та тепла Нагадуємо базові правила, аби зробити вашу зиму безпечною. 
13 Грудня, 2023 р., 15:25
Головне управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області звертає увагу роботодавців на створення безпечних умов праці під час холодів для людей, які працюють або перебувають на відкритому повітрі, особливо при роботі на відкритих майданчиках чи у приміщеннях, які не обігріваються, на транспортних засобах, при пересуваннях до об’єкта (між об’єктами) та під час здійснення охорони об’єктів. При цьому збільшується ризик травмування працівників, на яких додатково впливають погодні травмонебезпечні фактори:
13 Грудня, 2023 р., 09:10
Учасники бойових дій та особи, які отримали інвалідність внаслідок війни можуть взяти участь у експериментальному проєкті з організації навчання в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості. Дані категорії громадян здійснюють вибір професії або програми підвищення кваліфікації з переліку професій та програм підвищення кваліфікації для професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни https://is.gd/ZHvm7u, https://is.gd/oFh4o6
12 Грудня, 2023 р., 15:52
Лідери угорських громад Закарпаття звернулися до голови Європейської ради Шарля Мішеля та прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана з проханням підтримати початок переговорів про вступ України в ЄС.
12 Грудня, 2023 р., 10:07
На сайті розміщені вакансії в галузях транспорту, зв’язку, будівництва та відбудови в цілому. Про це повідомляє Мінінфраструктури. Тут можна знайти пропозиції від роботодавців, залучених до відновлення територій та інфраструктури. Вони передбачають можливості щодо безоплатного навчання, перекваліфікації або проживання. Це особливо важливо для внутрішньо переміщених осіб.
12 Грудня, 2023 р., 09:29
Сьогодні вранці у роботі телекомунікаційної компанії "Київстар" стався масштабний збій Про це повідомила голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації - начальник обласної військової адміністрації - Світлана Онищук.
11 Грудня, 2023 р., 13:11
При вивезенні тварин за межі України  необхідно мати ветеринарний сертифікат  (свідоцтво)  форми №1  яке видається не пізніше ніж за 5 днів до дати виїзду. Такий документ є підставою для видачі міжнародного ветеринарного сертифіката для перетину кордону.
11 Грудня, 2023 р., 09:10
А як щодо тих батьків, які усиновлюють дитину? Важливо знати, що вони також мають право на соціальну допомогу. Загалом йдеться про 41 280 гривень. З них 10 320 грн виплачується одразу, решта – протягом 36 місяців рівними частинами.  Як отримати допомогу при усиновленні дитини?
07 Грудня, 2023 р., 13:14
Цьогоріч ми ініціювали флагманський проєкт у рамках Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні, зосереджений на покращенні системи забезпечення допоміжними засобами реабілітації (ДЗР).  Для забезпечення якісної і вчасної реабілітації людина потребує комплексу заходів, які може забезпечувати мультидисциплінарна команда, до складу якої повинні входити соціальні працівники, а також у випадку надання реабілітаційної допомоги особі з ампутацією - також протезисти-ортезисти.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь