Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Грудня, 2023 р., 09:11
Презентовано тизер єдиної державної онлайн-платформи про усиновлення та форми сімейного виховання дітей «Україна для кожної дитини» – www.dity.gov.ua. Повноцінний запуск платформи відбудеться вже на початку 2024 року. Поки ж збиратимемо зворотний зв'язок від потенційних користувачів онлайн-платформи. 
25 Грудня, 2023 р., 15:02
Поліцейські звертаються до усіх учасників дорожнього руху з проханням бути відповідальними на дорогах та дотримуватися ПДР. Пам’ятайте, пішоходи - теж учасники дорожнього руху!  Прикарпатські поліцейські рекомендують пішоходам використовувати світлоповертаючі елементи на одязі, так звані флікери – маленькі значки або наклейки, які відбивають світло в темряві! А також вимикати навушники та не спілкуватися мобільним телефоном під час руху!
22 Грудня, 2023 р., 16:12
Сьогодні під керівництвом заступника голови обласної державної (військової) адміністрації Вадима Созоника відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність».
22 Грудня, 2023 р., 14:29
У нинішніх кризових умовах актуальною темою сьогодення є боротьба з виплатою заробітної плати у „конвертах”, реалізація гарантій оплати праці та організація заходів недопущення виникнення заборгованості з виплати заробітної плати. Підприємства, установи, організації та громадяни – суб’єкти підприємницької діяльності, при виплаті заробітної плати повинні дотримуватись чинного законодавства, нести відповідальність за навмисне ухилення від сплати податків і порушення норм законодавства щодо виплати заробітної плати.
22 Грудня, 2023 р., 12:57
У січні – листопаді 2023 року з філіями обласного центру зайнятості співпрацювало 4,5 тис. роботодавців. В базі даних обласної служби зайнятості налічувалось 13,9 тис. вакансій. За сприяння служби зайнятості було укомплектовано 11,0 тис. вакансій, рівень укомплектування вакансій склав 79,1%.
22 Грудня, 2023 р., 12:56
Учасники бойових дій та особи, які отримали інвалідність внаслідок війни можуть взяти участь у експериментальному проєкті з організації навчання в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості.
22 Грудня, 2023 р., 12:55
Сьогодні, 19 грудня 2023 року, в Івано-Франківському ЦПТО ДСЗ стартувало навчання для 16 учасників бойових дій, які набудуть нових компетенцій на курсах цільового призначення за напрямом підготовки «основи бізнес-планування» - 10 осіб та «організація трудових відносин в умовах воєнного стану» - 6 осіб.
22 Грудня, 2023 р., 12:51
Це питання виникає саме тепер перед підготовкою та проведенням новорічних свят. Ось декілька порад якими можна скористатися при покупці продуктів :
22 Грудня, 2023 р., 12:50
Кашлюк – дуже заразне захворювання, що вражає верхні дихальні шляхи та викликається бактерією.
21 Грудня, 2023 р., 10:58
Продовжуємо розповідати про можливість отримання державної підтримки для відповідних категорій громадян.   Один із батьків, усиновлювачів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників, які постійно спільно проживають та доглядають за дитиною із захворюваннями, мають право на отримання грошової допомоги. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь