Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Січня, 2024 р., 10:24
Створено програму з популяризації англійської мови Future Perfect. Її втілюють за принципом lifelong learning – освіта протягом усього життя, яка доступна всім українцям та українкам.
08 Січня, 2024 р., 09:48
Одна з найочікуваніших послуг може скоро зʼявитися в Дії. Парламент отримав на розгляд проєкт закону № 10380, він передбачає виключення людського фактору з процесу розмитнення.  Якщо законопроєкт ухвалять, громадяни зможуть подавати електронну митну декларацію через застосунок Дія, бізнес — через портал Дія.
08 Січня, 2024 р., 09:47
Це пов'язано із тим, що «Поліграфічний комбінат «Україна» змінив ціну на бланки окремих біометричних документів.  Актуальна вартість документів — на ілюстраціях.
08 Січня, 2024 р., 09:44
З початку поточного року на території України  діагностовано  випадки грипу птиці.
05 Січня, 2024 р., 11:46
За оприлюднення такої інформації, якщо вона не розміщувалася у відкритому доступі Генеральним штабом Збройних Сил України, Міністерством оборони України або іншими уповноваженими державними органами, передбачена кримінальна відповідальність за ч. 2 ст. 114-2 Кримінального кодексу України (до 8 років позбавлення волі). Про виявлені факти відкритої трансляції відео просимо повідомляти через  телеграм канал: https://t.me/+EbXZHBfHXbszY2I6
05 Січня, 2024 р., 11:46
Закон України “Про Державний бюджет України на 2024 рік” передбачає підвищення в 2024 році, зокрема, розмірів прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати. Так, згідно зі статтею 8 зазначеного Закону з 1 січня 2024 року мінімальну заробітну плату встановлено в розмірі 7100 грн (до 1 січня – 6700 грн).
04 Січня, 2024 р., 16:10
30 календарних днів від народження дитини є у батьків, щоби подати заяву про отримання «пакунка малюка» до органів соцзахисту населення чи ЦНАПу за місцем проживання. Зазвичай бебі-бокс видають у пологовому будинку, проте його можна отримати пізніше. Зробити це можуть не тільки біологічні батьки, а й усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки, батьки-вихователі, патронатні вихователі. 
04 Січня, 2024 р., 11:55
З метою уніфікації освітніх послуг для ветеранів війни та членів їхніх сімей на веб-платформі е-Ветеран фахівці Мінветеранів створили Єдину базу знань для ветеранів та їхніх сімей. За посиланням https://eveteran.gov.ua/benefits можна знайти усі відповіді на нагальні питання щодо послуг з професійної адаптації, підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації, працевлаштування, які реалізуються в межах бюджетних програм Мінветеранів, Міносвіти, Мінекономіки, Державного центру зайнятості.
04 Січня, 2024 р., 11:54
Відтепер пенсіонери можуть обміняти додатково до 5 нових LED-ламп у відділеннях Укрпошти українських міст, крім тимчасово окупованих територій. Від сьогодні, 4 січня, програма ЄС та Уряду, метою якої є зменшення навантаження на енергосистему через заміну ламп розжарювання на енергоощадні LED-лампи в домівках українців, запрацює у 23 тис. населених пунктів по всій країні. Усі пенсіонери, які хочуть отримати енергоощадні лампи вперше, а також тих, хто раніше користувався програмою обміну, правила залишаються незмінними: для обміну додаткових LED-ламп у відділенні, пенсіонерам слід мати при собі паспорт, РНОКПП, пенсійне посвідчення та активний номер телефону. Обміняти додаткові енергоощадні лампи пенсіонери можуть безкоштовно, поки світлодіоди є в наявності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь