Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Січня, 2024 р., 09:29
Згідно зі статтею 36 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування” сума щомісячної страхової виплати встановлюється відповідно до ступеня втрати працездатності (у відсотках) та виходячи із середньомісячної заробітної плати, яку людина одержувала до ушкодження здоров’я. Для потерпілих, у яких право на ці виплати настане після 1 січня 2024 року:
03 Січня, 2024 р., 17:05
Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області забезпечують захист прав та задоволення вимог споживачів шляхом попереднього розгляду звернень.
03 Січня, 2024 р., 16:10
Якщо сплячу людину різко «висмикує» зі сну сигнал будильника - це може негативно позначитися на її серцево-судинній системі. Пробудження від сигналу будильника може призвести до гіпертонії та підвищити ризик інсульту та інфаркту міокарда. В умовах різкого пробудження за будильником може відбуватися стрибкоподібне підвищення артеріального тиску, у зв'язку з чим люди стають більш схильними до розвитку судинних катастроф, інфарктів і інсультів. При природному пробудженні таких судинних змін немає.
03 Січня, 2024 р., 14:33
Уряд спростив процедуру призначення пільг на оплату житлово-комунальних послуг для ветеранів війни (осіб з інвалідністю внаслідок війни, учасників бойових дій, учасників війни) та членів їх сімей.
03 Січня, 2024 р., 09:52
За результатами двадцятого періоду подачі заяв на отримання мікрогрантів Івано-Франківська область у трійці лідерів серед регіонів з найбільшою кількістю прийнятих Державним центром зайнятості позитивних рішень.
02 Січня, 2024 р., 12:15
Шахраї виманюють кошти в людей, які організовують благодійні збори на допомогу українським військовим. Зловмисники дізнаються номер телефону організаторів зборів, телефонують і представляються працівниками служби безпеки банку або відділу фінансового моніторингу банку та запитують звідки надходять кошти на рахунок.
02 Січня, 2024 р., 12:01
Хто з родини полонених чи зниклих безвісти захисників має право на грошове забезпечення? Відповіді — в інфографіці
02 Січня, 2024 р., 12:00
Первинну допомогу звільненим з полону забезпечує Національне інформаційне бюро. Воно надає їжу, одяг, набори гігієни та смартфон. Крім того, НІБ допомагає відновити паспорти і SIM-картки, а військовополоненим – отримати довідку про перебування в полоні.
01 Січня, 2024 р., 14:53
За даними Центру громадського здоров’я за 11 місяців 2023 року в Україні зареєстровано 55 випадків захворювання на кір. Серед хворих — 31 дитина. Летальних випадків не зафіксовано. 7 хворих  (12,7%)  не були вакцинован  (30,9%)  мали дані про 1 щеплення проти кору.
01 Січня, 2024 р., 12:20
Він передбачає, що висновок про забезпечення допоміжними засобами реабілітації (ДЗР), який надають МСЕК, ЛКК, ВЛК чи мультидисциплінарної команди, буде єдиним за формою для усіх цих органів  (https://bit.ly/4aAmgsQ). Єдина форма визначає чіткі функціональні характеристики засобу реабілітації, а під час формування лікарських висновків враховуватимуть всі особливості пацієнта та його потреби. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь