Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

17 Січня, 2024 р., 10:05
Сьогодні, 17.01.2024 року важкий день для нашої громади, адже минає рік з дня загибелі нашого Героя - Мищака Андрія Миколайовича. Він втратив своє життя на полі бою, захищаючи нашу країну від зовнішньої агресії. Серце не зможе забути його жертву, але ми завжди будемо пам'ятати його невимовний внесок у боротьбу за незалежність та свободу.
17 Січня, 2024 р., 10:02
Дифтерія — це гостре інфекційне захворювання з повітряно-крапельним механізмом передавання (при кашлі, чханні чи розмові), а також факторами передавання можуть бути предмети побуту (посуд, іграшки тощо).
17 Січня, 2024 р., 09:52
Ветерани та ветеранки, чинні військовослужбовці та військовослужбовиці, Український ветеранський фонд запрошує вас  взяти участь в онлайн-опитуванні про ваші актуальні потреби та бачення можливостей для кар’єрного і професійного зростання.
16 Січня, 2024 р., 15:08
Служба зайнятості надаватиме допомогу у працевлаштуванні до Сил оборони відповідно до Меморандуму про взаємодію та співробітництво, який підписали Державна служба зайнятості, Міністерство оборони України та robota.ua
16 Січня, 2024 р., 11:26
За даними регіональної філії «Львівська залізниця» у 2023 році збільшилася кількість аварій на залізничному переїзді.
16 Січня, 2024 р., 11:21
У зв’язку з виявленням сказу кота 14 листопада 2023 року в с. Витвиця Витвицької ТГ   рішенням ДНПК №2 Витвицької ТГ було накладено карантинні обмеження даного населеного пункту та прилеглих територій.  Відповідно до інструкції   по профілактиці  та оздоровлення тварин від сказу  всі заходи виконані в повному обсязі, а саме:
16 Січня, 2024 р., 11:17
До Мінреінтеграції продовжують звертатися люди із запитами, пов’язаними з пошуком зниклих безвісти, та іншими дотичними питаннями.
16 Січня, 2024 р., 11:14
Значні опади та коливання температури впродовж дня спричиняють появу бурульок, крижаних мас і снігових брил на дахах. Вони становлять велику небезпеку для перехожих! 
16 Січня, 2024 р., 11:13
Україна вперше долучиться до міжнародного хакатону Teens in AI, що проводиться в понад 40 країнах світу. Це можливість для підлітків представити свої проєкти на міжнародній конференції Global Demo Day.  Усього від України буде відібрано 8 команд, які обере організаційний комітет Техатону. Склад кожної команди: 5–6 учасників та ментор — викладач державного чи комунального закладу освіти. 
15 Січня, 2024 р., 15:39
Вже на початку цього року відбувся 49-ий обмін військовополоненими, під час якого Україна зустріла понад 200 захисників із ворожого полону. Серед них 48 українців, які раніше вважалися зниклими безвісти, повернулися додому.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь