Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

11 Січня, 2024 р., 16:29
В схожу пастку потрапила з 39-річна жителька Івано-Франківської громади. Втративши свої заощадження, жінка звернулася по допомогу до поліції.
11 Січня, 2024 р., 11:57
Уряд постановою КМУ № 1405 від 29.12.2023р дозволив відключення від електромереж боржників за спожиту електроенергію, що проживають у регіонах, у яких не ведуться бойові дії та які не перебувають під тимчасовою окупацією.
11 Січня, 2024 р., 11:56
З інформацією про закупівлі, нормативною базою, яка стосуються державних закупівель, можна ознайомитися за посиланням на вебсайті: https://www.if.gov.ua/prozorist-i-pidzvitnist . Також звертаємося до громадськості краю: якщо ви виявили недоцільну закупівлю, скористайтеся формою для повідомлення.
10 Січня, 2024 р., 16:03
Держава гарантує дітям з інвалідністю та людям, що мають інвалідність з дитинства, соціальну допомогу. Вона призначається на весь час інвалідності, встановленої органами медико-соціальної експертизи (МСЕК).  Соцдопомога дитині з інвалідністю віком до 18 років призначається її законному представнику. Діти з інвалідністю віком від 16 до 18 років можуть отримувати виплати самі, якщо визнані повністю дієздатними. 
10 Січня, 2024 р., 14:41
Особливість ДШВ – швидкість, мобільність та високий рівень підготовки кожного бійця. Десантно-штурмові війська – це колектив високих професіоналів та справжніх друзів. Їх досвід та велика кількість вдалих військових операцій - це впевненість, що поруч з тобою досвідчені командири, уважні та непохитні в бою.
10 Січня, 2024 р., 14:40
По всій Україні стабільною лишається висока необхідність у донорській крові. Потреби динамічні і змінюються щодня залежно від обставин.   Івано-Франківськ потребує наступні групи крові: 1-, 2-, 3-, 4- 
10 Січня, 2024 р., 10:49
Цифровізуємо, щоб знищити корупцію. Ідеться про сотні мільйонів доларів можливих зловживань на розмитненні авто щороку. Автоматизація прибере людський фактор з процесу розмитнення. І хабарі разом з ним. Зареєстрували новий законопроєкт про розмитнення авто. Ви зможете купити авто за кордоном і розмитнити його онлайн — через застосунок або портал Дія. Керівництво митниці підтримує цю ініціативу, далі законопроєкт мають підтримати народні депутати.
09 Січня, 2024 р., 16:08
За ініціативи Президента України обласні військові адміністрації реалізовують регіональні програми «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги».
09 Січня, 2024 р., 10:15
До уваги роботодавців! Внесено зміни до Порядку надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні.
08 Січня, 2024 р., 15:10
Всесвітня організація охорони здоров’я оголосила про припинення надзвичайної ситуації у зв’язку з COVІD-19, проте сама хвороба нікуди не зникла, а пандемія триває. Українці продовжують хворіти та помирати від ковіду, а кількість інфікованих в осінньо-зимовий період традиційно зростає. Уберегтися від важкого перебігу коронавірусної хвороби та її наслідків можна завдяки вакцинації, яка є безоплатною для всіх мешканців України. Скільки саме щеплень треба мати, щоб почуватися захищеним? Кому і коли потрібно робити бустерні дози вакцини проти COVІD-19? Первинна вакцинаціяЦе курс з двох базових щеплень та одного бустерного.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь