Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Листопада, 2023 р., 11:13
Фахівці Українського інституту національної пам’яті підготували Збірник матеріалів, рекомендацій і документів щодо виконання вимог Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії». 27 липня 2023 року набув чинності Закон України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії». Законодавець визначив Український інститут національної пам’яті як інституцію, яка має супроводжувати процес очищення символічного простору населених пунктів України від маркерів російської імперської політики, зокрема надавати роз’яснення та рекомендації щодо того, як реалізувати норми ухваленого Закону.
24 Листопада, 2023 р., 09:02
У 2023-му День пам’яті жертв голодоморів припадає на 25 листопада. Долучіться в цей день о 16.00 до Загальнонаціональної хвилини мовчання. Згадайте про мільйони людських життів, які Україна втратила внаслідок Голодомору і масових штучних голодів. Цього року ми вдруге вшановуватимемо жертв сталінського геноциду в умовах повномасштабної війни, яка супроводжується геноцидними діями Росії проти українців. Трагічні події та злочини, які розгортаються на наших очах, демонструють: жива пам’ять надзвичайно важлива; ті, хто чинить злочини проти людства, мають бути засуджені світовою спільнотою, а жертви – вшановані.
24 Листопада, 2023 р., 09:01
«У теперішній нелегкий час для країни Державна служба зайнятості прикладає максимум зусиль для здійснення учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей їх соціальної адаптації до мирного життя і повернення до трудової діяльності, інформуючи про послуги та можливості служби зайнятості», - зазначає директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василь Цимбалюк.
24 Листопада, 2023 р., 09:00
Івано-Франківський обласний центр зайнятості продовжує розгляд заяв від роботодавців на отримання компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні відповідно до Постанови КМУ від 20.03.2022 № 331 «Про затвердження Порядку надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні» (https://is.gd/GFI0vj).
23 Листопада, 2023 р., 16:12
Набрала чинності відповідна урядова постанова. Як скласти теоретичний іспит самостійно?
23 Листопада, 2023 р., 10:11
Непрацездатні члени сім'ї особи, зниклої безвісти за особливих обставин, мають право на призначення пенсії у зв'язку з втратою годувальника. Статтею 36 Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування", визначено наступний перелік непрацездатних членів сім'ї, які мають право на такий вид пенсії:
23 Листопада, 2023 р., 09:22
На своєму засіданні 21 листопада Кабмін вніс зміни до низки урядових постанов щодо обліку ВПО та виплат їм держдопомоги.  Зокрема: 
23 Листопада, 2023 р., 09:21
Рух через переїзд забороняється, якщо:
22 Листопада, 2023 р., 16:49
Роз'яснюємо, як вплине продаж майна на суму понад 100 тис. грн (у листопаді-грудні цього року) на призначення субсидії на опалювальний сезон 2023-2024 років? Для призначення житлової субсидії на опалювальний період з жовтня 2023 року враховуються доходи домогосподарства, отримані у І-ІІ кварталах 2023 року (тобто за січень - червень 2023 р.) 
22 Листопада, 2023 р., 16:48
За вказаним номером отримати консультацію психологів можуть: ветерани, які адаптуються у цивільному житті та їхні рідні, які допомагають; родини військових, які чекають їх з фронту; українці, які пережили обстріли, окупацію, повернулися з полону, втратили рідних чи житло. Фахівці лінії — це кваліфіковані психологи, які пройшли спеціальне навчання з кризової допомоги та підтримки, мають великий практичний досвід. А очолює цю команду ветеран, який надає допомогу за принципом «рівний-рівному» .

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь