Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Листопада, 2023 р., 13:11
При Івано-Франківській ОВА почала працювати робоча група «Прозорість і підзвітність». Її завдання – проведення моніторингу державних закупівель.
03 Листопада, 2023 р., 11:48
Традиційно кір прийнято вважати «дитячою інфекцією», але це твердження не є правильним, так як хворіють не тільки діти, а й дорослі. Люди старшого віку переносять дане захворювання вкрай важко і часто помирають від ускладнень.       Кір ― одне з найпоширеніших інфекційних захворювань, збудник якого постійно циркулює в людській популяції.  Зростання захворюваності на кір пов’язане з циклічністю хвороби, що обумовлює підвищення захворюваності приблизно раз на 6 років.       Причиною поширення кору в Україні вважають низький рівень охоплення вакцинацією. Щоб зупинити поширення хвороби потрібно, щоб 95% людей мали імунітет.       Хочемо нагадати, що «наздоганяюча» catch-up кампанія з вакцинації проти кору, краснухи та епідемічного паротиту досі триває. В Україні використовується комплексна вакцина проти кору, паротиту, краснухи (КПК) – як в приватних, так і в державних медичних установах. Вакцина сертифікована і відповідає всім міжнародним стандартам. Перевіряється кожна партія вакцини, тому неякісну зустріти неможливо. Тому ви можете вберегти здоров‘я Вашої дитини провівши їй щеплення проти даної недуги!!!       Нагадуємо, що перше щеплення вводиться у віці 12 місяців, бо до цього віку дитина зазвичай втрачає захисні материнські антитіла, отримані під час вагітності. Друге щеплення вводиться у віці 6 років, бо це час вступу до школи (або підготовки до школи). Якщо людина отримала дві вакцини, то ефективність становить близько 97-99%, якщо ж доза була тільки одна – приблизно 85-90%. Стійкий імунітет після введення щеплення від кору починає вироблятися через три-чотири тижні у дорослих і через два-три тижні у дітей.
03 Листопада, 2023 р., 09:29
До Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області надходять звернення від споживачів щодо підозр на недолив газу під час заправки автомобілів.
03 Листопада, 2023 р., 09:06
З 1 листопада поточного року змінено правила оформлення виплат внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Це стосується внутрішніх переселенців, які вперше звертаються за призначенням такої допомоги від держави. Зокрема, для оформлення виплат ВПО від сьогодні має звертатись одна особа від всієї сімʼї, а не кожен член родини окремо.
02 Листопада, 2023 р., 10:45
Житлова субсидія на оплату житлово-комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком на опалювальний сезон розраховується з 1 жовтня по 30 квітня.
01 Листопада, 2023 р., 13:40
У соціальних мережах було поширено інформацію із посиланням на заяву одного з народних депутатів України про те, що нібито у листопаді будуть застосовуватись графіки обмежень споживання електроенергії. З цього приводу Міністерство енергетики вкотре повідомляє. 
01 Листопада, 2023 р., 10:35
З приходом осінньо-зимових холодів та внаслідок аварійних відключень електромереж серед населення збільшується попит на газові обігрівачі, генератори та каміни.  Відповідно з’являються  повідомлення про трагедії: отруєння чадним газом.
31 Жовтня, 2023 р., 15:57
UPSHIFT — це глобальна інноваційна програма Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), яка реалізується у понад 40 країнах. В Україні програма діє більш ніж 5 років. Виконавчий партнер програм UPHSIFT в Івано-Франківській області —  ГО "МІЖ ІНШИМ"
31 Жовтня, 2023 р., 14:29
Купуєте товари в інтернеті, здійснюєте онлайн-платежі або активно ведете соцмережі? Обережно! Ви можете стати жертвою інтернет-шахраїв. За аналітикою Опендатаботу, кожен 9 українець з початку повномасштабної війни постраждав від інтернет-шахрайства. Убережіть себе від кіберзлочинців: перегляньте серіал «Персональна кібергігієна» та станьте свідомим користувачем.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь