Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Жовтня, 2023 р., 13:05
Соціальний проєкт ENG for UARMY запустив YouTube-канал “Армійська англійська” для українських військових із навчання військової англійської відповідно до мовних стандартів НАТО (STANAG 6001). Проєкт створено групою волонтерів на чолі з викладачкою Оленою Чекрижовою та підтримано Посольством США в Україні.
23 Жовтня, 2023 р., 13:48
У січні – вересні 2023 року з філіями обласного центру зайнятості співпрацювало 3,6 тис. роботодавців. В базі даних обласної служби зайнятості налічувалось 10,3 тис. вакансій. За сприяння служби зайнятості було укомплектовано 7,6 тис. вакансій, рівень укомплектування вакансій склав 73,7%.
23 Жовтня, 2023 р., 13:47
За результатами сімнадцятого періоду подачі заяв на отримання мікрогрантів Івано-Франківська область знову у трійці лідерів серед регіонів з найбільшою кількістю прийнятих Державним центром зайнятості позитивних рішень, а за підсумками січня-вересня 2023 року наша область у п’ятірці лідерів за загальною кількістю отримувачів мікрогрантів.
23 Жовтня, 2023 р., 13:30
На сьогодні майже кожен громадянин України є користувачем послуг мобільного зв’язку та інтернету. Без цих послуг важко уявити життя сучасної людини, проте для досить часто виникають ситуації, коли «нарахування/списання» коштів стає несподіванкою для абонентів.
23 Жовтня, 2023 р., 13:01
Колегія МОН підтримала подальший розвиток та доопрацювання Національної електронної науково-інформаційної системи (URIS) — https://nauka.gov.ua/
23 Жовтня, 2023 р., 11:57
Раніше така функція була доступна лише до тих сервісних центрів МВС, на які поширювався пілотний проєкт. 
23 Жовтня, 2023 р., 11:15
З приходом золотої осені розпочався епідемічний сезон вірусних інфекцій, які передаються повітряно-краплинним шляхом, а саме вже другий тиждень триває епідсезон гострих респіраторно вірусних інфекцій, грипу та коронавірусної хвороби. Однак, поміж цих захворювань і реєструються такі хвороби, як вітряна віспа та скарлатина. Так, за останні два тижні на вітряну віспу захворіло 7 дітей, з них 5 дітей відвідують організовані колективи. На скарлатину захворіло – 4 дитини, з них –  3 організовані.
23 Жовтня, 2023 р., 09:50
3 жовтня, Кабінет Міністрів України ухвалив Постанову про реалізацію пілотного проекту із запровадження комплексної психосоціальної послуги з формування життєстійкості. Проект координуватиме Мінсоцполітики, він спрямований на підтримку та зміцнення психічного здоров'я українців.
23 Жовтня, 2023 р., 09:44
Мрія кожної мами – здоров’я своєї дитини. Коли дитина цілком здорова, то нічого не страшно! Усередині сім’ї панує спокій і гарний настрій. Але варто малюку захворіти, як відразу починається паніка. Добре, якщо захворювання легке: ГРВІ, застуда, нежить. При своєчасному лікуванні воно швидко проходить. І набагато гірше, якщо це небезпечна хвороба: кашлюк, кір, краснуха … Так, захворювання зараз не так поширені, як раніше, проте періодично спалахи з’являються. І, щоб бути у всеозброєнні, необхідно вакцинуватися згідно з календарем щеплень.
23 Жовтня, 2023 р., 09:15
Цього тижня Кабінет Міністрів України ухвалив Порядок формування кадрового резерву працівників для роботи у закладах освіти на деокупованих територіях України. Це рішення є кроком, який допоможе відновити освітні системи на територіях, звільнених від російської окупації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь