Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Грудня, 2023 р., 14:49
Він має назву Human Rights Guide. Посібник розробив Центр громадянських свобод разом із Baltic Human Rights Society. Про це йдеться на сайті центру. Онлайн-гід доступно пояснює українцям їхні права за допомогою практичних щоденних ситуацій і прикладів. 
04 Грудня, 2023 р., 10:07
Тепер не треба особисто привозити довідки під час проходження військово-лікарської комісії. Обмінюйтеся ними в електронному форматі через систему документообігу. Із серпня впроваджували та тестували цей процес: система вже працює для військових  ЗСУ та Міноборони в більшості військових частин, ТЦК та інших медичних закладах, де захисники й захисниці проходять комісію. 
01 Грудня, 2023 р., 14:50
Це значно спростить та пришвидшить процес проходження військово-лікарської комісії для наших захисниць та захисників.
01 Грудня, 2023 р., 12:54
Особи, які постраждали від домашнього насильства, мають право отримати безоплатно послуги юриста чи адвоката. Для цього варто звернутися до системи безоплатної правничої допомоги (БПД). Які послуги надає система БПД, як ними скористатися та куди звертатись — пояснюємо далі.
01 Грудня, 2023 р., 12:51
Щороку, 1 грудня, відповідно до рішень Всесвітньої організації охорони здоров’я та Генеральної Асамблеї ООН, прийнятих у 1988 році, Україна разом з міжнародною спільнотою традиційно відзначає Всесвітній день боротьби із СНІДом.
01 Грудня, 2023 р., 12:41
На адресу обласної військової адміністрації надходять численні звернення від громадських організацій та активістів щодо недоцільності проведення певних закупівель у громадах. З огляду на це на офіційному сайті облдержадміністрації створено спеціальну форму https://docs.google.com/.../1FAIpQLScOqGDM434.../viewform З її допомогою можна поінформувати робочу групу «Прозорість і підзвітність» про неналежне, на думку громадськості, використання бюджетних коштів.
30 Листопада, 2023 р., 16:21
Нещодавно Уряд ухвалив Постанову, відповідно до якої з 1 січня 2024 року соціальні стипендії зможуть отримувати студенти закладів фахової передвищої та вищої освіти, які були в російському полоні, ув’язнені чи в будь-який інший спосіб позбавлені свободи через збройну агресію рф проти України, а також їхні діти. Також для дітей учасників бойових дій спрощено перелік документів, на підставі яких призначатиметься стипендія.
30 Листопада, 2023 р., 16:11
Про це йдеться у постанові «Про затвердження Порядку гарантійного ремонту (обслуговування) або гарантійної заміни технічно складних побутових товарів», яку ухвалили на засіданні Кабміну 28 листопада 2023 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь