Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Вересня, 2023 р., 10:51
Продовжуємо допомагати найбільш вразливим верствам нашої громади. За підтримки БО Карітас було надано продуктові набори та памперси для одиноких осіб похилого віку, які обслуговуються у нашому КЗ "Центр надання соціальних послуг". Щиро дякуємо за надану благодійну допомогу та підтримку в такий нелегкий час.
22 Вересня, 2023 р., 10:08
Фізичні свідоцтва та витяги інколи губляться при переїздах. Лишитися без документів — це неприємний досвід, але є просте рішення. Нагадуємо, що замовити повторну видачу можна за кілька кліків на порталі Дія і забрати там, де зручно.    На порталі Дія можна замовити дублікати свідоцтв та витягів про: 
22 Вересня, 2023 р., 09:32
За інформацією МОЗ України впродовж року в Україні реєструється близько 6млн випадків інфекційних захворювань, 98% - це саме грип та гострі респіраторно-вірусні інфекції. Слід долучити до даної статистики захворювання на COVID-19 (коронавірусна інфекція).
21 Вересня, 2023 р., 13:41
За призначенням субсидії на оплату житлово-комунальних послуг можуть звернутися наступні категорії громадян: - одна із зареєстрованих у житловому приміщенні осіб, а у разі коли розділені особові рахунки, то кожен, на кого відкрито рахунок;
21 Вересня, 2023 р., 11:43
Здобувачі освіти зможуть самостійно обирати напрям та вид професійного навчання, а також заклади освіти із переліку, який буде розміщено на сайті Державного центру зайнятості.
20 Вересня, 2023 р., 14:00
В Україні від початку 2023 року реєструють зростання кількості випадків кору – дуже заразного та небезпечного захворювання, від якого можна уберегтися завдяки вакцинації.
20 Вересня, 2023 р., 12:45
Є випадки, коли українці, які виїхали з ТОТ, потребують підтвердження трудового стажу для пенсій, але не мають трудових книжок або відповідних записів.
20 Вересня, 2023 р., 11:11
96% українців зазначили, що відносини між Україною та Європейським Союзом – хороші. Про це свідчать результати щорічного опитування громадської думки 2023 року в Україні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь