Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Вересня, 2023 р., 10:32
Хвороба брудних рук або як ще її називають в народі хвороба Боткіна, хвороба чи  жовтуха – це є вірусний гепатит А. Вірусний гепатит А -  гостре інфекційне захворювання  з фекально-оральним механізмом передачі інфекції, переважним ураженням печінки і травного каналу.
08 Вересня, 2023 р., 10:28
рганізація надасть 200 медійникам по 600 доларів США для продовження професійної діяльності.
07 Вересня, 2023 р., 13:04
  Конгрес – найпотужніша платформа для вирішення актуальних питань, – Вʼячеслав Негода Керівник Офісу Конгресу місцевих та регіональних влад Вʼячеслав Негода розповів в ефірі телемарафону “Єдині новини” про Розширене засідання Президії Конгресу, яке відбулося 29 серпня під головуванням керівника Офісу Президента Андрія Єрмака. На початку розмови Вʼячеслав Негода нагадав, що Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України – це консультативно-дорадчий орган, до складу якого входять всі представники усіх рівнів місцевого самоврядування та центральної влади. За його словам, за результатами безпосереднього обговорення будуть прийняті протокольні рішення, доручення для вирішення проблем регіону. Подробиці у відео або читайте на сайті Конгресу - https://www.congress.gov.ua/konhres-naypotuzhnisha-platforma-dlia-vyrishennia-aktualnykh-pytan-v-iacheslav-nehoda/
07 Вересня, 2023 р., 12:58
Кір може призвести до серйозних ускладнень: пневмонії, вушної інфекції, запалення мозку — енцефаліту, а також до інвалідності та смерті.
07 Вересня, 2023 р., 09:17
З початком навчального року у батьків та школярів залишається  актуальним питання вибору шкільного приладдя, канцелярських товарів, книжок та підручників для школярів, необхідних предметів та речей для проведення навчального процесу.
07 Вересня, 2023 р., 08:46
Якість криничної води на Долинщині та в населених пунктах  Вигодської селищної територіальної громади щороку погіршується.
06 Вересня, 2023 р., 16:52
За підсумками чотирнадцятого періоду подачі заяв на отримання мікрогрантів Івано-Франківська область у трійці лідерів серед регіонів з найбільшою кількістю прийнятих Державним центром зайнятості позитивних рішень.
06 Вересня, 2023 р., 15:22
До переліку додались знеболювальні лікарські засоби для паліативних пацієнтів (доступні з вересня), а також тест-смужки для вимірювання рівня глюкози в крові (будуть доступні з жовтня).
06 Вересня, 2023 р., 15:21
ам нададуть психологічну, юридичну, гуманітарну чи іншу допомогу сім’ям, які переїхали через війну або опинились у скрутній ситуації. Перелік таких локацій пропонує Українська мережа за права дитини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь