Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Вересня, 2023 р., 12:54
Шукаєте, як зареєструвати інноваційний проєкт, переоформити ліцензію на провадження освітньої діяльності та отримати інші сервіси для освітян? Дізнавайтеся, як оформити послуги, — на Гіді з державних послуг.
06 Вересня, 2023 р., 10:10
31 серпня в дію увійшов оновлений реєстр лікарських засобів та медичних виробів, які підлягають реімбурсації (відшкодуванню). Цього разу до переліку додались знеболювальні лікарські засоби для паліативних пацієнтів, а також тест-смужки для вимірювання рівня глюкози в крові.
06 Вересня, 2023 р., 09:01
амість сканів і ксерокопій — тепер студентський у Дії можна шерити 
06 Вересня, 2023 р., 08:42
На випадок повітряної тривоги варто підготувати окремий наплічник, який дитина триматиме у школі й під час повітряної тривоги братиме з собою до укриття. Не перевантажуйте наплічник, адже важкий рюкзак може завадити дитині швидко евакуюватися у безпечне місце.
05 Вересня, 2023 р., 16:00
Він розроблений для поліпшення психологічного здоров’я військовослужбовців, ветеранів, внутрішньо переміщених осіб, українців, які знаходяться за кордоном, а також для дітей і підлітків, які постраждали від військової агресії росії.
05 Вересня, 2023 р., 14:35
У вересні виповнюється 7 років, відколи в Україні запрацювали бюро правової допомоги – фронт-офіси системи безоплатної правничої допомоги (БПД), де кожна людина може отримати юридичну консультацію та роз’яснення законодавства.
05 Вересня, 2023 р., 13:11
Фонд Східна Європа оголосив грантовий конкурс для громадських організацій (ГО), що надають підтримку постраждалим від повномасштабного вторгнення. Про це повідомляється на сторінці Фонду. Хто може взяти участь?
05 Вересня, 2023 р., 13:05
        На жаль, інсульти стали не просто часто зустрічатися і знайомі майже кожному з нас через друзів чи близьких, які зіткнулися з цією проблемою. Проблема боротьби з інсультом набула світового значення, адже є однією з  головних причин смертності. В Україні щороку стається близько 100 тисяч випадків інсульту і майже кожен третій хворий помирає.
05 Вересня, 2023 р., 11:29
Національний банк України ініціював початок нової хвилі благодійної акції "Смілива гривня". Упродовж наступних трьох місяців – з 4 вересня до 30 листопада 2023 року – по всій Україні триватиме збір монет номіналами 10, 50 копійок та 1, 2, 5 і 10 гривень. Сума зібраних коштів буде перерахована на потреби Збройних Сил України.
05 Вересня, 2023 р., 11:02
Час від часу появляються повідомлення про захворювання, які не дають спалахів, але грізні своїми ускладненнями. До таких захворювань належить ієрсиніоз, який називається «хворобою з холодильника».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь