Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Вересня, 2023 р., 09:09
Міністерство соціальної політики України надає роз'яснення.
01 Вересня, 2023 р., 09:08
Міністерство культури та інформаційної політики України оголошує конкурс на одержання у 2024 році щорічних грантів Президента України молодими діячами у галузі театрального, музичного, циркового, образотворчого мистецтва, молодими письменниками і майстрами народного мистецтва для створення і реалізації творчих проектів.
30 Серпня, 2023 р., 16:38
У новому форматі 29 серпня відбулося засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. 
30 Серпня, 2023 р., 14:06
Консультаційний центр надає підтримку громадянам України у режимі онлайн та офлайн щодо:
30 Серпня, 2023 р., 14:02
В рамках співпраці ІФ РВ АМУ та Кіберполіції проводимо інформаційну кампанію щодо правил безпеки під час купівлі товарів на онлайн-платформах.
29 Серпня, 2023 р., 15:38
Літня спека триває! Намагаючись досягти максимального комфорту, людина відвідує басейни, оточує себе технологіями примусової вентиляції, кондиціонерами, зволожувачами. Всі ці системи пов’язані з наявністю прісної води, а це середовище природного проживання бактерій під назвою легіонела. Саме з активним використанням кондиціонування в останні роки різко зросла кількість спалахів легіонельозу. Для людини, крім високого ризику банальної застуди, через сидіння під потоком холодного повітря, ці прилади ховають у собі більш серйозну небезпеку. В системі охолодження кондиціонера накопичується конденсат, який під сонячними променями нагрівається до високої температури, створюючи сприятливі умови для життєдіяльності легіонели. Збудник цього захворювання – бактерія Legionella pneumophillia. Для того, щоб відбулося інфікування, необхідно вдихнути воду у вигляді дрібнодисперсного аерозолю, що містить дану патогенну бактерію. У медицині не зареєстровані випадки передачі легіонельозу від людини до людини, зараження можливе лише при контакті з водою, що містить Legionella pneumophillia. Однак, якщо задуматися, скільки офісів і житлових приміщень обладнано кондиціонерами, загроза виглядає досить переконливо. Легіонела поширена по всій земній кулі, але в економічно розвинених країнах зустрічається набагато частіше. Особи середнього та похилого віку найбільш схильні до цього захворювання, причому чоловіче населення хворіє в 2,5 рази частіше жіночого. Зниження імунітету, куріння, сильний стрес, наявність хронічних і онкозахворювань є факторами, що призводять до зараження.
29 Серпня, 2023 р., 13:35
Міністерство оборони України проводить інформаційну кампанію «Родинам захисників». Соціальний проєкт покликаний розʼяснити, як запобігти стресовим ситуаціям у родинах захисників і захисниць та інформувати членів сімей військових про канали комунікації із ЗСУ.
29 Серпня, 2023 р., 09:19
Прикарпатці, які відсвяткували 100-літній ювілей, можуть отримати грошову допомогу з обласного бюджету, - Світлана Онищук Голова Івано-Франківської ОВА
28 Серпня, 2023 р., 16:09
рикарпатські будівельники у межах проєкту “Пліч-о-пліч”, ініційованого Президентом Володимиром Зеленським, відбудовують село Давидів Брід Херсонської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь