Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

25 Серпня, 2023 р., 15:36
Омріяні транспортні засоби потерпілі так і не отримали, однак втратили чималі суми грошей. У першому випадку коломиянка за неіснуючий товар в Інтернеті перерахувала незнайомцю майже 27 тисяч гривень. Жінка на сайті безплатних оголошень знайшла пропозицію про продаж мотоцикла. Прикарпатка зв'язалась з "продавцем", той запевнив, що двоколісник в наявності, та попросив перерахувати на банківський рахунок передоплату за товар наперед.
25 Серпня, 2023 р., 14:20
Правилами роздрібної торгівлі нафтопродуктами, затвердженими постановою КМУ від 20.12.1997 № 1442, встановлено порядок роздрібної торгівлі пальним, оливами, мастилами, вимоги стосовно дотримання прав споживачів щодо належної якості нафтопродуктів, безпеки для життя та здоров’я споживачів і рівня торговельного обслуговування.
25 Серпня, 2023 р., 14:17
Про це говориться на сторінці Укрзалізниці у Facebook.
25 Серпня, 2023 р., 10:24
За підсумками тринадцятого періоду подачі заяв на отримання мікрогрантів, який тривав з 17 по 30 липня 2023 року, Івано-Франківська область посіла третє місце за кількістю прийнятих Державним центром зайнятості позитивних рішень.
25 Серпня, 2023 р., 10:23
Відповідно до Угоди між Україною та Республікою Польща про соціальне забезпечення від 18.05.2012 стаж, набутий на території Польщі, враховується до страхового стажу для визначення права на отримання пенсії в Україні. Тобто, якщо людина має страховий стаж в Україні та працювала в Польщі, то для визначення права на призначення пенсії такі стажі підсумовуються.
24 Серпня, 2023 р., 13:35
Будуємо країну рівних прав та можливостей, де кожен громадянин має доступ до руху та активного життя. Доступне протезування для кожного, хто цього потребує – один із пріоритетів Мінсоцполітики На безоплатний протез мають право абсолютно усі українці, не лише військові.
24 Серпня, 2023 р., 09:19
24 серпня Україна святкує 32-у річницю проголошення Незалежності України. День Незалежності України відзначається на честь ухвалення Верховною Радою УРСР у 1991 році Акта проголошення незалежності України – політико-правового документа, який засвідчував новий статус Української держави. Повну державну незалежність Україна здобула після проведення загальнонаціонального референдуму 1 грудня 1991 року, коли за її незалежність висловились 90,32% громадян.
23 Серпня, 2023 р., 16:45
Фахівцями Долинського відділу Калуського районного відділу відповідно до наказу МОЗ № 196 від 14.07.1998 року здійснюється  моніторинг циркуляції ентеровірусів в об’єктах навколишнього середовища з колектора інфекційного відділу КНП ДБЛ Долинської МР ( щомісячно), з каналізаційних колекторів Долина ТзОВ Уніплит, очисних споруд ВУВКГ на етапі доочистки.  Впродовж 2023 року при дослідженні проби води методом ПЛР – ентеро-, поліо-, ротавірусів не виявлено.
23 Серпня, 2023 р., 15:59
Зважаючи, на те, що значна кількість громадян України – через військову агресію російської федерації – перебувають за кордоном, Уряд створив можливість отримання пенсій та грошових допомог за допомогою міжнародних поштових переказів АТ «Укрпошта». Оскільки певна частина пенсіонерів не мали і не мають відкритих рахунків в банках та отримували виплати в Україні через Укрпошту, можливість отримувати пенсію поштовим переказом за кордоном стане виходом з проблемної ситуації.
23 Серпня, 2023 р., 13:51
Деокуповані населені пункти Херсонщини зазнали значних пошкоджень та руйнувань. Їх жителі, дочекавшись звільнення, попри все прагнуть відновити рідні домівки та вулиці. Івано-Франківщина одна з п’ятнадцяти областей України, яка стала учасником проєкту відновлення громад Херсонщини «Пліч-о-пліч».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь