Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Вересня, 2023 р., 11:00
Саме так відповіло 90.2% учнів, які брали участь в онлайн-анкетуванні, яке було ініційовано Державною установою «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб». Анкетування проводилося з 26.05 по 26.06.2023 року  серед  дітей 14-17 років, які навчаються в загальноосвітніх навчальних закладах Прикарпаття, зокрема і серед учнів Долинської, Витвицької, Вигодської  територіальних громад та Болехівської міської ради.
05 Вересня, 2023 р., 10:40
Тиждень проводитиметься в межах реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні. Цього року він буде проходити вперше – в період з 11 вересня до 17 вересня 2023 року.
05 Вересня, 2023 р., 10:28
Без ксерокопій і держустанов. Допомога від держави для сімей з дітьми на порталі Дія 
05 Вересня, 2023 р., 10:26
Укрпошта невпинно працює над удосконаленням процесів, що спрямовані на максимальну зручність та вигоду передусім для клієнтів. Про літні новації, які ви могли ненароком оминути, — нижче. Безкоштовне паковання
05 Вересня, 2023 р., 10:25
Михайло Федоров, Оксен Лісовий та архітектори провели воркшоп з відбудови шкіл. На ньому експерти визначали, як ефективно змінити простір, щоб він відповідав цінностям нової школи. 
04 Вересня, 2023 р., 11:07
Поліція Прикарпаття попереджає про шахрайську схему.  Пройдисвіти масово розповсюджують повідомлення у соціальних мережах та месенджерах про можливість отримання грошової допомоги в межах програм
01 Вересня, 2023 р., 15:07
В рамках співпраці ІФ РВ АМУ та Кіберполіції проводимо інформаційну кампанію щодо правил безпеки під час купівлі товарів на онлайн-платформах.
01 Вересня, 2023 р., 15:00
Вірус Коксакі (ще його називають «синдром рука-нога-рот»)  - це надзвичайно заразне вірусне захворювання із групи ентеровірусів, які добре розмножуються в шлунку і кишечнику людини. Інфекцію вірусу вперше виявили в маленькому містечку Коксакі в США, звідки і назва. Нерідко його плутають з алергією або вітрянкою, оскільки клінічні прояви цих захворювань досить схожі.
01 Вересня, 2023 р., 12:51
Верховна Рада України прийняла за основу законопроект щодо обчислення страхового стажу особам, які працювали за межами України (№9453).
01 Вересня, 2023 р., 09:52
  Під час вступного слова до учасників Розширеного засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад керівник Офісу Президента та головуючий заходу Андрій Єрмак наголосив, що усі представники різних рівнів та гілок влади мають працювати системно та дружно на загальний результат. “Поки Сили оборони звільняють територію України від російських окупантів, маємо забезпечити нормалізацію життя там, де це можливо”, - наголосив керівник Офісу Президента. Одними з основних завдань Конгресу є вирішення проблем усіх громад, проте, як зазначив Андрій Єрмак, людям у прифронтових регіонах найскладніше. Наразі у Херсонській області триває розробка нових свердловин, відновлення газо-, водопостачання, відбудова житла та соціальної інфраструктури в рамках ініціативи Президента “Пліч-о-пліч”. Подробиці читайте за посиланням на сайті Конгресу - https://www.congress.gov.ua/maiemo-zabezpechyty-normalizatsiiu-zhyttia-tam-de-tse-mozhlyvo-ne-chekaiuchy-peremohy-vzhe-zaraz-andriy-yermak/

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь