Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

18 Лютого, 2021 р., 18:05
На виконання окремого доручення голови Івано-Франківської ОДА Головним управлінням Держпродспоживслужби в Івано-Франківській  області разом з представниками Національної поліції 16.02.-17.02.2021р. здійснено 1408 моніторингових відвідувань, виявлено 264 порушення (19%), складено 157 протоколів, винесено 92 приписи та пропозиції.
18 Лютого, 2021 р., 18:02
В Долинському районному відділі Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області для звернення громадян працює консультаційний центр управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.
16 Лютого, 2021 р., 17:01
16 лютого на високогір'ї Iвано-Франкiвської області утримається значна сніголавинна небезпека (3 рівень).  
16 Лютого, 2021 р., 13:37
Служби Витвицької сільської ради оперативно відреагували і очистили вулиці від снігу на всіх ділянках Витвицької територіальної громади. Найближчі декілька днів синоптики обіцяють снігопади та мінусову температуру повітря, тому Витвицька сільська рада просить водіїв бути на дорогах уважними та обережними, не порушувати швидкісний режим і тримати дистанцію.
16 Лютого, 2021 р., 12:27
Щоденна офіційна інформація МОЗу щодо епідемічної ситуації в країні свідчить, що на фоні зниження загальних показників захворюваності на COVID-19, в Івано-Франківській області спостерігається різке збільшення кількості випадків захворюваності та нові антирекорди щодо кількості хворих.
16 Лютого, 2021 р., 11:14
Для того, щоб визначитися, який вид професійної діяльності вам більше підходить, оцінити власні здібності, інтереси та можливості, служба зайнятості пропонує пройти тестування на «Платформі з профорієнтації та розвитку кар’єри» (http://profi.dcz.gov.ua)».
16 Лютого, 2021 р., 11:13
У сучасному сільськогосподарському виробництві високоякісний посівний матеріал має першочергове значення, оскільки майбутній урожай на 30 і більше відсотків залежить від його якості. Якість насіння є однією з основних умов одержання високих урожаїв сільськогосподарських культур.
16 Лютого, 2021 р., 11:11
В базі даних обласної служби зайнятості у січні 2021 року налічувалось 1978 вакансій. Кількість роботодавців, які співпрацювали з філіями обласного центру зайнятості та Івано-Франківським міським центром зайнятості, становила 957.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь