Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Лютого, 2021 р., 09:32
В Україні почали змінювати шкільне харчування. Оновлене меню має з’явитися в усіх навчальних закладах.
16 Лютого, 2021 р., 08:46
11 лютого 2021 року спеціалісти Коломийського міського управління  Головного управління Держпродспоживслужби Прикарпаття  провели онлайн-семінар з директорами, відповідальними за харчування дітей, працівниками харчоблоків та медичними працівниками ліцеїв і гімназій Коломийської територіальної громади.
16 Лютого, 2021 р., 08:40
В найближчі дні в Україні та Івано-Франківській області очікується різке зниження температури повітря, хуртовина, пориви вітру 15-20 м/с.
15 Лютого, 2021 р., 17:57
В Україні триває обов’язковий перехід усіх операторів ринку харчових продуктів (у тому числі закладів освіти) на систему управління безпечністю харчових продуктів – НАССР.
15 Лютого, 2021 р., 17:52
Трихінельоз – досить поширене паразитарне захворювання. Особливе значення воно має тому, що може передаватися людям, спричиняючи тяжкі наслідки, аж до летальних випадків.
15 Лютого, 2021 р., 17:49
Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за період з 08 до 14 лютого 2021 року здійснили 1227 моніторингових відвідувань. Виявлено 134 порушення (11%), складено 69 протоколів, винесено 96 приписів, направлено 29 листів в органи місцевого самоврядування, 37 – в Національну поліцію.
15 Лютого, 2021 р., 17:48
Головна умова для експорту рослинної продукції сьогодні – дотримання  фітосанітарних вимог країни імпортера. Інакше країна-експортер може отримати нотифікації та вето на поставки своїх товарів. Фітосанітарні вимоги до рослинної продукції можуть запроваджуватись як окремими країнами, так і асоціаціями країн, наприклад, Європейським Союзом чи Євразійським Союзом.
15 Лютого, 2021 р., 15:08
Африканська чума свиней (АЧС) – інфекційна вірусна хвороба свійських і диких свиней. В Україні захворювання переважно уражає приватні господарства та невеликі ферми, і основна причина в тому, що власники свиней ігнорують прості, проте обов’язкові правила недопущення захворювання. Про це наголошує Долинський районний відділ Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області. Відтак, нагадуємо основні методи профілактики.
11 Лютого, 2021 р., 16:52
09-10 лютого 2021 року відбулися робочі зустрічі спеціалістів управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області з керівництвом та працівниками Снятинської міської та Заболотівської селищної громад.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь