Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Лютого, 2021 р., 10:53
Переважна більшість пожеж виникають у помешканнях громадян. Наші оселі становлять велику пожежну небезпеку. Значна кількість горючих матеріалів у вигляді меблів, килимів, книжок, одягу, іграшок, побутових приладів, які мають пластмасові корпуси та деталі, предметів побутової хімії, паперу тощо формують значне горюче навантаження й створюють умови для швидкого поширення пожежі.  Наш сучасний побут насичений різноманітними електроприладами, які в разі неправильної експлуатації, пошкодження, роботи в аварійних режимах здатні призвести до виникнення пожежі внаслідок теплового вияву електричного струму. З огляду на це слід запам'ятати й виконувати основні вимоги пожежної безпеки. Якщо у квартирі або будинку почалася пожежа, найголовніше – не панікувати! Про подію необхідно негайно повідомити рятувальників за номером 101 – чітко і ясно назвати адресу і місце виникнення пожежі.
02 Лютого, 2021 р., 10:49
Узимку в рятувальників особливо багато роботи. Через несправність пічного опалення, електрики багато краян позбавляються своїх домівок. Отож даємо основні рекомендації та попередження як і зігрітись, і уберегти себе від біди.
02 Лютого, 2021 р., 10:46
Долинський РВ УДСНС України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області, з метою запобігання виникнення пожеж та інших надзвичайних подій, звертається до громадян з проханням дотримуватися основних правил користування різними обігрівальними приладами.
02 Лютого, 2021 р., 10:33
На сьогоднішній день найбільш розповсюдженими первинними засобами пожежогасіння, здатними загасити вогонь у початковій стадії її розвитку, є вогнегасники. За даними Міжнародного технічного комітету по запобіганню та гасінню пожеж, у світі в середньому близько 20% загорянь ліквідовується первинними засобами пожежогасіння, а саме вогнегасниками. Однак в Україні це відсоток не перевищує 8. У чому ж причина? Насамперед вона криється у малозабезпеченості первинними засобами пожежогасіння об'єктів, підприємств, закладів, а особливо житлового фонду громадян, незнання населенням навиків їх застосування. Для захисту квартир, житлових будинків і будинків індивідуальної забудови слід використовувати 5-ти літрові порошкові вогнегасники із розрахунку один на квартиру або будинок. Так звані літні кухні або кімнати для приготування їжі додатково оснащуються ще одним вогнегасником. Проте, знайти цей засіб пожежогасіння у помешканнях наших громадян майже не реально. Відповідно ж до законодавства, Державний нагляд у сфері цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки не в праві перевіряти приватні оселі, тим паче притягувати власників до будь-якої відповідальності. Тому забезпечення власної безпеки лежить на самих господарях.
02 Лютого, 2021 р., 10:30
29 січня 2021 року в Яблунівській територіальній громаді відбулась робоча зустріч  спеціалістів Косівського районного відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області із працівниками відділу освіти, директорами шкіл та дошкільних закладів громади, а також постачальниками харчових продуктів.
01 Лютого, 2021 р., 11:32
Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за минулий тиждень (період з 25 до 31 січня 2021 р.) перевірили  1275 суб’єктів (об’єктів) господарювання.
01 Лютого, 2021 р., 11:29
Одним з напрямків діяльності Держпродспоживслужби області є здійснення державного санітарно-епідеміологічного нагляду за станом об’єктів водопостачання та якістю питної води, яка подається споживачам.
29 Січня, 2021 р., 10:35
Сектором контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби протягом 2020 року було забезпечено державний  нагляд за дотриманням вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін шляхом проведення планових та позапланових перевірок, розгляду звернень громадян, інформаційно-роз’яснювальної роботи.
29 Січня, 2021 р., 10:33
На Івано-Франківщині спеціалісти сектору реєстрації сільськогосподарської техніки Головного управління Держпродспоживслужби протягом 2020 року здійснили 2433 операції з реєстрації, перереєстрації та зняття з обліку сільськогосподарської техніки (а це трактори, комбайни, посівна, посадочна, комбінована техніка та машини для обробки грунту).
29 Січня, 2021 р., 10:30
27 січня 2020 року працівники Калуського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби  в Івано Франківській області провели тематичну зустріч із спеціалістами відділу освіти та керівниками навчальних закладів  Верхнянської територіальної громади з питань дотримання вимог нового Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти та впровадження системи НАССР в шкільних їдальнях.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь