Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

27 Січня, 2021 р., 09:13
Дбати про безпеку дітей, прищеплювати навички здорового способу життя, навчати правильно поводити себе в екстремальних ситуаціях – сьогодні це актуальне завдання для всіх дорослих. Адже у нинішній час діти дуже часто потрапляють у небезпечні, скрутні ситуації, вихід з яких не можуть знайти вірно. З початком нового навчального року особливо гостро постає питання безпеки життєдіяльності дітей.
26 Січня, 2021 р., 15:26
Важливим напрямком роботи Головного управління Держпродспоживслужби Прикарпаття є охорона території України від занесення регульованих шкідливих організмів, а також запобігання їх проникненню у зони,  вільні від таких організмів.
25 Січня, 2021 р., 17:05
Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за минулий тиждень (період з 18 до 24 січня 2021 р.) здійснили 1482  моніторингових відвідування.
25 Січня, 2021 р., 16:38
Протягом доби 26 січня по області та місту очікується посилення західного вітру 15-20 м/с, на дорогах збережеться ожеледиця. (НМЯ 1) 1 рівень небезпечності, жовтий. 26 сiчня на високогір'ї Закарпатської та Івано-Франківської областей, у зв'язку зi снігопадами та хуртовинами, збережеться значна снiголавинна небезпека (III рiвень).
25 Січня, 2021 р., 16:00
Розвиток бізнесу в контексті пошук нових каналів збуту – один із головних викликів, які стоять перед малим бізнесом в Україні. Кому я можу продавати свій товар, через які канали, чи потрібно його адаптувати під вимоги конкретного замовника, чи реально мені вийти в роздрібні мережі? Ці питання виникають майже у кожного власника/власниці невеликого бізнесу.   
25 Січня, 2021 р., 12:00
Статтею 30 даного Закону передбачено, що мовою обслуговування споживачів в Україні є державна мова. 
22 Січня, 2021 р., 14:50
В  опублікованій 15.01.2021 року  на сайті Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області статті під назвою: «Встановлено факти невідповідності виробництва та/або обігу харчових продуктів» подана недостовірна інформація по масмедійному проекту «СТОП ФАЛЬСИФІКАТ» про невідповідну продукцію ТДВ «Яготинський маслозавод» (07700, Київська область, м.Яготин, вул. Шевченка, 213).
22 Січня, 2021 р., 14:47
До Держпродспоживслужби надійшло інформаційне повідомлення системи швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF):
22 Січня, 2021 р., 14:46
Сьогодні виповнюється більше 100 років з дня проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки. Історичні події 22 січня 1919 року стали підґрунтям для відродження незалежної держави та утвердження національної ідеї. Саме з цього дня розпочалося становлення єдиної Української державності. І з кожним роком це свято набуває все більше символізму, адже соборність – це не тільки спільна територія. Це й духовна єдність, спільні ідеали, цінності та прагнення. Бажаємо миру, злагоди та нових досягнень на благо України!  У єдності – наша сила! Зі святом!
22 Січня, 2021 р., 12:40
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області забезпечує спрощення зв'язку зі споживачами на місцевому рівні шляхом активної роботи консультаційних центрів на базі районних, міських управлінь та відділів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь