Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

29 Січня, 2021 р., 10:28
28 січня 2021 року відбулося засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при обласній державній адміністрації.
29 Січня, 2021 р., 10:26
Пріоритетом в роботі управління захисту споживачів Головного управління  Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області завжди залишається  розгляд звернень громадян.
27 Січня, 2021 р., 19:29
До Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області протягом 2020 року надходили звернення громадян щодо підвищення у період поширення в Україні COVID-19 цін на продукти харчування та товари протиепідемічного призначення (антисептики, дезінфекційні засоби та засоби індивідуального захисту), лікарські засоби, а також щодо зростання тарифів на комунальні послуги.
27 Січня, 2021 р., 11:04
ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» є законослухняною компанією і на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2021 №25 здійснюватиме постачання природного газу з 1 лютого 2021 року за ціною 6,99 грн/м³ з урахуванням ПДВ, що дорівнює 0,6598 грн/кВт*год (на основі даних про значення вищої теплоти згорання за період з 1 по 25 число місяця, отриманих від Оператора ГРМ).
27 Січня, 2021 р., 11:02
Карантин кардинально змінив плани у всіх сферах нашого життя. Але чи варто боятися змін та не шукати нову роботу в цей період? Служба зайнятості пропонує скористатися рекомендаціями та порадами щодо ефективного використання джерел інформації про вакансії служби зайнятості.
27 Січня, 2021 р., 09:41
З 25 січня посилені карантинні обмеження в Україні перестали діяти. Натомість продовжують діяти обмеження, які були визначені для  «помаранчевої» зони,  і  які діяли до цього.
27 Січня, 2021 р., 09:40
Сказ – особливо небезпечне вірусне захворювання всіх теплокровних тварин і людини. Відноситься до інфекційних природно-вогнищевих захворювань вірусної етіології, з ранковим механізмом передачі інфекції, ураженням центральної нервової системи. Не існує території, яка вільна від сказу взагалі.  В Україні дане захворювання реєструється в усіх областях і природно-географічних зонах.
27 Січня, 2021 р., 09:27
Велика кількість пожеж виникає по причині порушення правил пожежної безпеки при використанні та монтажу пічного опалення. Найгірше те, що у вогні гинуть люди. Особливого занепокоєння при використанні пічного опалення викликають люди похилого віку, самотні пенсіонери та інваліди. Саме у помешканнях таких жителів пожежі виникають найчастіше. Адже утримання такого виду опалення в належному стані дуже клопітка та тяжка праця, що вимагає багатопильності та уваги. У будинках загорання найчастіше відбуваються через перегрівання печей, появи в кам’яній кладці тріщин, а також у результаті застосування для розтоплювання горючих і легкозаймистих рідин, випаданні з топки жарин.  
27 Січня, 2021 р., 09:21
Виникнення надзвичайних ситуацій, спричинених вибухами, несе значну загрозу життю та здоров'ю людей, а також системам життєзабезпечення населення. Під вибухонебезпечними предметами слід розуміти будь-які пристрої, засоби, підозрілі предмети, які здатні за певних умов (або при дії на них) вибухати.  У РАЗІ ВИЯВЛЕННЯ ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНИХ ТА ПІДОЗРІЛИХ МЕТАЛЕВИХ ПРЕДМЕТІВ, НЕОБХІДНО:  – негайно припинити усі роботи в районі виявлення вибухонебезпечного предмета (предметів);  – негайно (з безпечного місця) повідомити про знахідку чергові служби: рятувальників (тел. 101) або поліцію (тел. 102);  – повідомлення робити не поспішаючи, чітко, із зазначенням точної адреси (орієнтирів) місця знаходження вибухонебезпечного предмета);  – не користуватися засобами радіозв’язку, мобільними телефонами (вони можуть спровокувати вибух);  – вивести (відвести) на максимальну відстань усіх людей (не менше 100 метрів), які знаходились поблизу, намагаючись рухатись назад по своїх слідах;  – позначити небезпечне місце добре видимим орієнтиром, де знаходиться цей предмет та огородити його від сторонніх осіб в тому числі дітей. Для огорожі можна використовувати різні підручні матеріали: дошки, жердини, гілки, мотузки, шматки матерії тощо;  – очікувати на безпечній відстані від місця знаходження вибухонебезпечного предмета на приїзд фахівців ДСНС та поліції, при цьому здійснюючи заходи щодо недопущення до небезпечної зони інших людей. КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ:  – палити та використовувати відкритий вогонь поблизу місця, де знаходиться вибухонебезпечний предмет або предмет схожий на нього;  – піднімати, витягувати з ґрунту, зрушувати з місця, кидати, ударяти і розбирати будь-які вибухонебезпечні предмети;  – переносити ці предмети в місця перебування людей. Пам'ятайте! Розмінуванням, знешкодженням або знищенням вибухонебезпечних предметів займаються тільки підготовлені фахівці-сапери, допущені до цього виду робіт. У будь-якому разі при виявленні вибухонебезпечного предмета або предметів підозрілого характеру лише безумовне виконання заходів безпеки є гарантом того, що не станеться випадку каліцтва чи загибелі.  При виявлені вибухонебезпечних предметів негайно повідомте за номером 101!
27 Січня, 2021 р., 09:15
Від початку 2021 року на водних об'єктах України загинуло понад 25 людей. Рятувальники щодня працюють над попередженням виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних із загибеллю людей на водоймах: проводять превентивну роботу з населенням, навчають громадян алгоритму дій у разі потрапляння під кригу. При цьому, для тих, хто знехтує застереженнями надзвичайників, вихід на кригу може обернутися трагедією!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь