Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

13 Грудня, 2022 р., 13:02
ЮНІСЕФ разом із навчально-реабілітаційним центром «Джерело» підготували брошуру «Набута інвалідність дитини. Поради батькам і фахівцям», яка містить відповіді на такі запитання: 
13 Грудня, 2022 р., 13:00
З метою дотримання вимог Лісового кодексу України та Законів України «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про природно-заповідний фонд України», «Про рослинний світ», «Про Червону книгу України» під час заготівлі та реалізації хвойних насаджень в період підготовки до нового 2023 року, уповноваженими органами щорічно виявляються факти самовільних рубок хвойних насаджень, а також порушення порядку їх збуту.
12 Грудня, 2022 р., 13:37
Зметою забезпечення реалізації права на державну реєстрацію народження під час дії воєнного стану державна реєстрація народження фізичної особи, народження якої відбулося в межах адміністративно-територіальної одиниці, що включена до затвердженого Міністерства юстиції України переліку адміністративно-територіальних одиниць, у межах яких припиняється доступ до єдиних та держаних реєстрів та в межах якої відділом державної реєстрації актів цивільного стану державна реєстрація народження не проводиться, може бути проведена у такому порядку.
12 Грудня, 2022 р., 13:36
Через ракетні удари агресора по енергетичній інфраструктурі, у містах і селах Прикарпаття продовжуються відключення світла. Час від часу вимикаються і світлофори, що може призвести до ДТП. Особливо – на перехрестях.
12 Грудня, 2022 р., 13:35
УМіністерстві цифрової трансформації України повідомили, що Премʼєр-міністр України підписав постанову № 1299, яка дозволяє використовувати лише електронне водійське посвідчення в Дії без пластикового аналога.
06 Грудня, 2022 р., 17:29
   День Збройних сил України відзначається щорічно 6 грудня. Цього року під час повномасштабної війни важливість свята зросла ще більше. ЗСУ - це меч і щит України, наша опора, надія і захист. Найкращі сини і дочки України відстоюють  незалежність і свободу нашої Батьківщини.                       
02 Грудня, 2022 р., 15:16
Після масованого ракетного удару агресора по енергетичній інфраструктурі України в багатьох регіонах електрика подається погодинно. Саме в цей час всі намагаються скористатися можливістю розв’язати поточні проблеми: прибратися, попрати, попрасувати тощо. Тобто, використовують потужні електроприлади. Крім того, в осінньо-зимовий період навантаження на електромережі підвищується в рази. Основна причина – скорочення світлового дня й активне використання опалювальних приладів. Електропроводка в квартирах і будинках зазвичай розрахована на споживання 1,5-5 кВт. Якщо навантаження перевищує норми, то можуть бути аварійні вимкнення цілих будинків або навіть кварталів.
02 Грудня, 2022 р., 14:40
Міністр енергетики України Герман Галущенко провів нараду щодо справедливої і рівномірної черговості розподілу використання доступної потужності та електроенергії між споживачами під час застосування заходів із примусового обмеження споживання електроенергії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь