Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

25 Листопада, 2022 р., 11:35
Ворог атакував інфраструктуру по всій країні, у тому числі мішенню ворога знову стали обʼєкти, які забезпечують роботу звʼязку.
25 Листопада, 2022 р., 11:34
1933 рік для України став часом національної катастрофи, яка поставила націю на межу зникнення. Цей голод не був наслідком стихійного лиха, засухи або неврожаю, а став результатом цілеспрямованої політики комуністичного тоталітарного режиму.
23 Листопада, 2022 р., 11:15
Щоб мати право на призначення пенсії за віком, треба набути певну кількість страхового стажу на момент, коли досягнете пенсійного віку. Зверніть увагу, що не трудового стажу, а саме страхового. 
23 Листопада, 2022 р., 09:37
50% коштів будуть направлені на придбання гуманітарної допомоги! Щоб ознайомитись з положенням та заповнити заявку в електронному вигляді – вам потрібно перейти за посиланням https://zlagodafest.org. БО Всеукраїнський благодійний фонд «Злагода» від початку війни долучився до допомоги збройним силам України, біженцям та всім потребуючим допомоги, але на жаль можливості благодійного фонду «Злагода» обмежені. У зв’язку з цим, ми розпочинаємо благодійний фестиваль-конкурс для усіх хто бажає підтримати Україну у тяжку хвилину: воїнів, дітей, сім’ї, які постраждали від війни. Своїм виступом, натхненням, творчістю, благодійним внеском – ви усі допоможете нашій справі, щоб вона не погасла! Своїм виступом ви приєднаєтесь до великої справи – БЛАГОДІЙНОСТІ, чим підтримаєте Україну! Водночас ви покажете свій талант та допоможете, щоб наш фестиваль – конкурс та наш фонд і надалі міг робити добрі справи з вашою допомогою! Кожен ваш виступ – це як пазл однієї ВЕЛИКОЇ СПРАВИ! Усі ваші внески будуть спрямовані на придбання гуманітарної допомоги! Участь кожного з вас показує, що ми – єдині, тому ваша участь дуже важлива у цей час війни! Долучайтесь! Дякуємо вам!! Слава Україні! Героям Слава! Чекаємо творчі колективи, окремих виконавців, митців та усіх бажаючих до участі у благодійному двотуровому багатожанровому фестивалі-конкурсі (без вікових обмежень) «Зореграй», який відбудеться 10 грудня 2022 року. Форма проведення: дистанційно. Без вікових обмежень. Заявки приймаємо до 10 грудня 2022р. включно. У конкурсі можуть взяти участь усі бажаючи у віці від 3 років у наступних жанрових номінаціях: – Вокальний – Вокально-хореографічний – Хореографічний – Театральний жанр – Вокально-інструментальний жанр – Диригенти – Інструментальний жанр – Образотворче мистецтво – Декоративно-прикладне мистецтво – Авторська творчість – Цирковий жанр – Театр моди – Фото та дизайн – Телемистецтво – Оригінальний жанр Звертаємо вашу увагу ! Щоб ознайомитись з положенням та заповнити заявку в електронному вигляді – вам потрібно перейти за посиланням https://zlagodafest.org. Нашi контакти: Координатор проекту – Ольга Миколаївна. +38(066)785-95-99 (Viber, WhatsApp, Telegram) +38(068)927-09-99 E-mail: zlagodafest@gmail.com Чекаємо вас на нашому фестивалі! З повагою, оргкомітет «Злагодафест». ЧЕКАЄМО ВАС НА НАШИХ ФЕСТИВАЛЯХ «ZlagodaFest»!
23 Листопада, 2022 р., 09:33
Із набуттям чинності Закону щодо відновлення системи оформлення прав оренди земельних ділянок с/г призначення та удосконалення законодавства щодо охорони земель (№ 2698) у питаннях оренди землі та передачі земельних ділянок Україна повертається до правил, які діяли до 24 лютого:
23 Листопада, 2022 р., 09:28
Через військові дії мільйони людей виїхали з України в пошуках безпеки, їжі та притулку. 90% з них – жінки та діти.   Будь-хто з цих людей може опинитися під загрозою торгівлі людьми, незалежно від соціального статусу, освіти, віку чи статі.   Торговці людьми експлуатують вразливість людей, які прибувають з-за кордону, особливо якщо вони не знайомі з мовою чи культурою країни перебування. Вони користуються ситуацією, в якій опинилися жертви, і застосовують силу чи обман щоб змусити людей надавати сексуальні послуги, примусити їх до підневільної праці, жебрацтва або навіть скоєння злочинів.   Люди, які виїхали з України, перебувають у зоні особливого інтересу злочинних організацій. Вони ризикують потрапити до рук торговців сексуальними послугами та негідників, які видають себе за доброзичливих громадян, служби допомоги або законослухняних роботодавців, а насправді прагнуть скористатися цими людьми у найуразливіший момент їхнього життя. На сайті «Будьте в безпеці» https://www.helpforukrainians.info розміщено попередження про ризики торгівлі людьми та рекомендації для уникнення таких ризиків, а також номери гарячих ліній та контакти інституцій у низці європейських країн, США, Канаді, які допомагають постраждалим.
22 Листопада, 2022 р., 12:29
Консультаційний центр надає підтримку громадянам України у режимі онлайн та офлайн щодо:
22 Листопада, 2022 р., 09:49
21 листопада в Україні відзначають День гідності та свободи. Сьогодні українці вшановують пам’ять тих, хто став на захист демократичного вибору українців та вкотре дякують всім, хто бореться за це право сьогодні.
21 Листопада, 2022 р., 12:11
В межах співпраці Міністерства охорони здоров’я України та громадської організації “INSCIENCE” за фінансової підтримки Світового банку та Швейцарської конфедерації реалізується комунікаційна кампанія “Бережи себе” (Ознайомитись можна за посиланням https://inscience.io/en/berezhy-sebe/).
17 Листопада, 2022 р., 12:27
Крок 1. Звернутися до Пенсійного фонду України:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь