Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Березня, 2024 р., 16:23
Волонтерська діяльність стала важливою складовою суспільного розвитку, основою розбудови громадянського суспільства, та відбудов країни, а участь у ній молоді є надзвичайно важливою. В Україні волонтерський рух завжди був популярним серед різних суспільних верств, особливо в молодіжному середовищі. Одним із основних завдань Мінмолодьспорту є участь у формуванні та реалізація в межах повноважень, державної політики у сфері волонтерської діяльності.
14 Березня, 2024 р., 15:38
Метою будь-якого медичного огляду працівника є визначення стану його здоров’я, зокрема, можливості виконання ним певних трудових обов’язків, своєчасного виявлення гострих чи хронічних професійних захворювань, встановлення у разі необхідності медичних протипоказань щодо здійснення окремих видів робіт, а також попередження виникнення та розповсюдження інфекційних хвороб.
13 Березня, 2024 р., 09:59
ГО «Школа врядування» та Києво-Могилянська школа врядування імені Андрія Мелешевича оголошують набір на навчання за безкоштовною сертифікатною Програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення». Мета – сприяти професійному розвитку та підвищенню кваліфікації ветеранів та ветеранок, які прагнуть пов’язати свою професійну кар’єру з державною службою та місцевим самоврядуванням. Після навчання учасники та учасниці отримають відповідні знання, навички та компетентності для успішного зарахування у кадрові резерви, проходження конкурсів на посади, працевлаштування та подальшої роботи в органах державної влади.
12 Березня, 2024 р., 14:09
Всі люди іноді хвилюються: про здоров’я своє та близьких, з приводу відносин з подружжям чи дітьми, про роботу, самореалізацію тощо. Це тривога - природна реакція на невизначену хвилюючу ситуацію.
12 Березня, 2024 р., 12:05
8 березня 2024 р. Урядом було прийнято декілька ряд рішень щодо поновлення заходів державного нагляду (контролю) і державного ринкового нагляду в умовах воєнного стану, які затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 8 березня 2024 р. № 261.
12 Березня, 2024 р., 09:05
В нашій області діє регіональне представництво Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин МВС України. Представником Уповноваженого від Івано-Франківської області є Наталя Пасічник
11 Березня, 2024 р., 09:15
 Полегшуємо подання декларації публічного службовця до Національного агентства запобігання корупції (НАЗК). Тепер не потрібно просити членів сім’ї шукати документи та стояти в чергах, щоб отримати довідки для заповнення декларації. Надсилайте запит у Дію та отримуйте інформацію за кілька кліків.
11 Березня, 2024 р., 08:44
Спростили послугу на порталі Дія Одна з найпопулярніших послуг стала ще простішою. Щоб подати заяву про отримання субсидії, більше не потрібно витрачати пів години часу та заповнювати всі пункти самостійно. 
07 Березня, 2024 р., 10:37
Як повідомили в департаменті агропромислового розвитку облдержадміністрації,  Кабінет Міністрів України зареєстрував у Верховній Раді законопроєкт № 11063 «Про Державний аграрний реєстр». Проєктом Закону пропонується вдосконалити механізм надання підтримки за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів, міжнародної технічної допомоги, грантів у сільському господарстві чи іншої допомоги.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь