Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Березня, 2024 р., 12:36
Протягом минулої доби на Прикарпатті зафіксовано 33 пожежі в екосистемах, загальна площа яких складає понад 3 га. Рятувальники активно проводять рейди щодо заборони спалювання сухої трави. Зокрема вчора рейд із залученням квадрокоптера було здійснено по всій території області.
01 Березня, 2024 р., 11:56
Нагадуємо про розділ «Прозорість і підзвітність» на офіційному сайті ОВА, де висвітлюються підсумки засідань робочої групи щодо контролю за належним використанням бюджетних коштів З інформацією про закупівлі, нормативною базою, яка стосуються державних закупівель, можна ознайомитися за посиланням на вебсайті: http://surl.li/qsbth Також звертаємося до громадськості краю: якщо ви виявили недоцільну закупівлю, скористайтеся формою (http://surl.li/nrpgw) для повідомлення. Ваша активність робить наше майбутнє чистішим та прозорішим! Об’єднаймо зусилля для покращення нашого регіону.
29 Лютого, 2024 р., 12:45
Міністерством внутрішніх справ України та Секретаріатом Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин прийнято рішення про впровадження Представника Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин в Івано-Франківській області. Наталія Пасічник, представник Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти, розповіла про алгоритм дій для розшуку зниклого безвісти та отримання витягу з Реєстру осіб, зниклих безвісти за особливих обставин.
29 Лютого, 2024 р., 12:08
Цукровий діабет, астма, артеріальна гіпертензія – це захворювання про які ми чуємо кожного дня і знаємо про них майже все. Але є ряд захворювань, про існування яких більшість з нас навіть не здогадується. Існування таких синдромів та хвороб свідчить про те, наскільки багато нам ще потрібно дізнаватись та довідуватись про власний організм.
29 Лютого, 2024 р., 10:13
Відповідно до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 26.01.2024 № 94 „Деякі питання соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб та інших вразливих категорій осіб” (далі – Постанова № 94) передбачено можливість подання заяви на продовження виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам (далі – Допомога) вже починаючи з 1 лютого 2024 року.
29 Лютого, 2024 р., 09:23
З 1 квітня 2019 року Національна служба здоров'я України адмініструє програму реімбурсації лікарських засобів “Доступні ліки”. І напряму відшкодовує аптекам вартість відпущених пацієнтам ліків за рецептом. Програма “Доступні ліки” дозволяє зменшити фінансове навантаження на пацієнтів та збільшити доступність ліків. Реєстр препаратів, які підлягають реімбурсації по програмі «Доступні ліки» оновлюється двічі на рік. Даний Реєстр ліків є у вільному доступі, та містить всю необхідну інформацію для пацієнта, а саме торгову назву препарату, діючу речовину, форму випуску, дозування, кількість в упаковці, та тип відшкодування (безоплатно або з доплатою із зазначенням розміру доплати).
29 Лютого, 2024 р., 09:20
У квітні 2017 року Уряд розпочав програму реімбурсації "Доступні ліки". Починаючи зі старту програми (2017 рік) пацієнти з серцево-судинними захворюваннями, бронхіальною астмою чи діабетом II типу мають можливість отримати ліки безоплатно або з доплатою. Програма реімбурсації «Доступні ліки» постійно розширюється новими препаратами, по програмі відшкодовується (безоплатно або з доплатою) вартість препаратів:
29 Лютого, 2024 р., 09:20
Уряд під час засідання 27 лютого ухвалив постанову, яка поширює електронну чергу і на водіїв легкових автомобілів. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль. «Невід’ємним елементом підвищення якості державного управління є реформа цифровізації. Ми продовжуємо масштабувати наш успішний проект єЧерга для зручного перетину кордонів», — відзначив Глава Уряду.
28 Лютого, 2024 р., 10:23
Сказ – це вірусне захворювання, яке має найвищий рівень смертності серед усіх інфекційних хвороб для людини. Вірус сказу вражає центральну нервову систему і після появи симптомів без вчасно розпочатого лікування стає невиліковним – 100% хворих людей помирають.  Як запобігти сказу? 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь