Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Березня, 2024 р., 15:27
У салонах краси щодня використовуються інструменти, які безпосередньо контактують зі шкірою відвідувачів (іноді навіть з кров'ю) і можуть бути «переносниками» великої кількості патогенних мікроорганізмів (вірусів, бактерій або грибів). Це може бути як банальна грибкова інфекція, так і ВІЛ чи гепатит.  Саме тому дезінфекція та стерилізація інструментів у салоні краси повинні виконуватися з усією ретельністю і  у жодному разі не можна нехтувати ними. Вони повинні виконуватися регулярно, у суворій відповідності до інструкції, з виконанням усіх етапів. Обов'язково потрібно застосовувати надійний засіб для дезинфекції інструментів  та поверхонь.
06 Березня, 2024 р., 10:00
Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області забезпечують захист прав та задоволення вимог споживачів шляхом попереднього розгляду звернень.
06 Березня, 2024 р., 09:59
Покупка комп’ютерної техніки в мережі обернулась для прикарпатця втратою 66 тисяч гривень: правоохоронці попереджають про онлайн-шахрайства Найчастіше шахрайство трапляється в мережі Інтернет. Громадяни потерпають від незаконних дій зловмисників, які обманюють та виманюють в них гроші під приводом шопінгу в мережі.
05 Березня, 2024 р., 12:29
Унікальна можливість для українських медиків пройти навчання у провідних лікарнях Токіо: National center for global health and medicine, National cancer center, Nippon medical school, Cancer institute hospital of JFCR.   Програма передбачає теоретичні лекції від провідних спеціалістів, практичну роботу в лабораторіях та медичних закладах, а також участь у науково-клінічних конференціях.
05 Березня, 2024 р., 10:56
Задля уніфікації освітніх послуг для ветеранів війни та членів їхніх сімей на веб-платформі е-Ветеран фахівцями Мінветеранів створено і функціонує Єдина база знань для ветеранів війни та членів їхніх сімей.
04 Березня, 2024 р., 15:04
Випадки захворюваності на вітряну віспу продовжують реєструватися. І нас часто запитують чи можна вакцинуватися, якщо були в контакті з хворим?
04 Березня, 2024 р., 15:01
Щороку навесні ми можемо спостерігати як у повітря підіймаються стовпи диму, коли люди масово спалюють суху траву. Ідея спалювання минулорічної трави – є помилковою. Чому?! Спалювання сухої рослинності та сміття завдає величезної шкоди довкіллю, створює загрозу для життя рослинного і тваринного світу, а нерідко і людей, та може призвести до некерованих надзвичайних ситуацій, особливо у пожежонебезпечний період.
04 Березня, 2024 р., 09:25
Ожиріння – це процес накопичення жиру, що призводить до збільшення маси тіла.  Ожиріння є серйозним захворюванням.
04 Березня, 2024 р., 09:18
Весна – один  із найвідповідальніших періодів у догляді за деревами, коли обов’язково потрібно починати роботи із захисту плодових насаджень від хвороб та шкідників. Спеціалісти управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області наголошують: догляд за садом навесні вкрай важливий для майбутнього врожаю.
04 Березня, 2024 р., 09:17
Пільги деяким категоріям громадян надаються за умови, що середньомісячний сукупний дохід сім’ї пільговика в розрахунку на одну особу за попередні шість місяців не перевищує величини доходу, який дає право на податкову соціальну пільгу. Під час визначення органами Пенсійного фонду України середньомісячного сукупного доходу сім’ї пільговика враховується в тому числі й інформація від Державної податкової служби України про доходи пільговика та членів його сім’ї за III і IV квартали попереднього календарного року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь